۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
05:09
کد خبر : 9131655
۱۳:۵۱

۱۳۹۸/۰۲/۰۷

طرح ویزیت رایگان در درمانگاه شهدای میاندوآب اجرا شد

به مناسبت هفته سلامت، طرح ویزیت رایگان در درمانگاه شهدای میاندوآب اجرا شد.

مدیر درمانگاه شهدای میاندوآب عبدالله حبیب زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در میاندوآب، اظهار کرد: به مناسبت هفته سلامت، طرح ویزیت رایگان در درمانگاه شهدای میاندوآب اجرا شد، این طرح یک روزه امروز در درمانگاه شهدای ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب اجرا شد.

وی گفت: به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت، برنامه های متنوعی توسط بهداری ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب اجرا می شود.

این مسوول اظهار کرد: ارائه خدمات درمانی و پزشکی رایگان، ویزیت رایگان بیماران در درمانگاه شهدا، برنامه های ما به مناسبت هفته سلامت است که با مشارکت پرسنل این درمانگاه انجام می شود.

وی افزود: در این راستا خدمات پزشکی و درمانی شامل ویزیت پزشک عمومی، دندانپزشکی، مامایی، پرستاری، کارشناسی مشاوره، فیزیوتراپی و رواشناسی به ۲۵۰ نفر در یک روز ارائه شده است.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید