۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
07:40
کد خبر : 9132097
۱۸:۲۲

۱۳۹۸/۰۲/۰۸
انتظار امام جمعه تبریز از هواداران تراکتورسازی؛

اخلاق ورزشی در ورزشگاه‌ها رعایت شود

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز گفت: اخلاق ورزشی باید هم از سوی ورزشکاران و هم تماشاگران در ورزشگاه‌ها رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان، حجت‌الاسلام  سید محمدعلی آل‌هاشم امروز در دیدار با تعدادی از خبرنگاران و عکاسان ورزشی تبریز به اهمیت انعکاس اخبار ورزشی توسط خبرنگاران اشاره کرده و اظهار داشت: یک روی ورزش برد و روی دیگرش باخت است، نباید ورزش تحت تأثیر عوامل حاشیه‌ای قرار گیرد و آنچه هم برای ورزشکاران و هم هواداران تیم‌ها مهم است، رعایت اخلاق ورزشی است.

وی به اهمیت نقش خبرنگاران در انعکاس اخبار اشاره کرده و تصریح کرد: امروز خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های گروهی باید، تلاش کنند تا اخبار مسابقات را به بهترین شکل انتشار داده و آنها نیز در انعکاس اخبار اخلاق ورزشی را رعایت کنند.

حجت الاسلام آل هاشم با محکوم کردن حوادث اخیری که در بازی تراکتورسازی با پیکان تهران افتاد، گفت: نباید بهانه به دشمنان انقلاب داد تا از فضای ورزشگاه‌های ما سوءاستفاده کنند و متأسفانه هنوز ۲ ساعت از اتمام بازی تراکتورسازی با پیکان گذشته بود که رسانه‌های بیگانه با آب و تاب حاشیه‌های این بازی می‌پرداختند و این زیبنده شهر تبریز نیست.

در این دیدار خبرنگاران ورزشی مشکلات خود در ورود به ورزشگاه و تهیه خبر در استادیوم یادگار امام (ره) را برشمرده و عنوان کردند با وجود داشتن کارت ورود به ورزشگاه از سوی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال برای ورود به ورزشگاه باید از خوان‌های متعدد عبور کرده و گاهاً در برخورد با خبرنگاران شأن و منزلت آنها نیز حفظ نمی‌گردد، این در حالی است که خبرنگاران برای رسالت خود که پوشش اخبار و تصاویر بازی‌هاست، در ورزشگاه حضور دارند.

امام جمعه تبریز ضمن ارج نهادن به زحمات خبرنگاران ورزشی، ابراز امیدواری کرد که در جلسه‌ای با نیروی انتظامی مشکلات خبرنگاران مطرح و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم صورت گیرد و شرایط حضور خبرنگاران در ورزشگاه‌ها به شکل مطلوب فراهم شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید