۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:06
کد خبر : 9132159
۲۲:۴۷

۱۳۹۸/۰۲/۰۸
فرمانده گردان ۱۰۶ حضرت امام حسین (عیله‌السلام) مطرح کرد:

پیاده روی حرم تا حرم رزمندگان گردان 106 امام حسین (علیه‌السلام)

فرمانده گردان ۱۰۶ حضرت امام حسین (عیله‌السلام) گفت: برنامه پیاده روی رزمندگان گردان 106 امام حسین (علیه‌السلام) در قالب پیاده روی حرم تا حرم ، از حرم حضرت معصومه(س) تا مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی لشکر 14 امام حسین (علیه‌السلام)، نخستین برنامه ی گردان ۱۰۶ حضرت امام حسین (علیه السلام) در سال 98 برگزار شد.

سرهنگ دوم پاسدار اسحاقعلی خسروی فرمانده گردان 106 امام حسین (علیه‌السلام) درباره برگزاری این اردوی فرهنگی اظهار داشت: این برنامه در قالب پیاده روی حرم تا حرم ، از حرم حضرت معصومه(س) تا مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

وی تصریح کرد: پس از این برنامه، بسیجیان گردان در منزل شهید والا مقام میثم عبدالله زاده حضور یافتند و با عرض تبریک و تسلیت شهادت این شهید به محضر خانواده وی خاطراتی از خانواده و همرزمان شهید و همچنین خاطراتی برای حضار بیان شد.

فرمانده گردان 106 امام حسین (علیه‌السلام) گفت: در ادامه این برنامه بسیجیان و رزمندگان گردان در حرم امام زاده هلال ابن علی (ع) حضور یافته و از فضای معنوی آن حرم مقدس بهره برده و از سخنرانی خطیب توانا حجت الاسلام والمسلمین کریمی بهره بردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید