۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
07:22
کد خبر : 9133288
۱۵:۴۰

۱۳۹۸/۰۲/۱۱
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

روحانیون در تحقق گام دوم انقلاب پیشگام باشند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی بر نقش روحانیان در تحقق گام دوم انقلاب تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیدمحمد علی آل هاشم روز یکشنبه در همایش روحانیون نیروهای مسلح  در کانون بسیج جوانان، گفت: همان طور که می دانیم روحانیان در زمینه های مختلف کشور پیشگام بوده اند، باید در گام دوم انقلاب هم پیشتاز باشند.

وی افزود: بیانیه گام دوم انقلاب پس از 40 سالگی نظام جمهوری اسلامی، راهبردی اساسی برای کشور است که با تدبیر و هوشمندی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تدوین شده است و روحانیان باید با تبیین دقیق و عالمانه در تحقق آن تلاش کنند.

حجت الاسلام آل هاشم خاطرنشان کرد: روحانیان شاغل در نیروهای مسلح بیش از پیش برای افزایش وحدت و همدلی  میان کارکنان خود تلاش کنند.

 در همایش روحانیون نیروهای مسلح آذربایجان شرقی روسای عقیدتی - سیاسی نیروهای مسلح مستقر در مناطق مختلف استان از جمله نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، ارتش و وزارت دفاع و پشتیبانی حضور داشتند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید