به گزارش خبرگزاری بسیج علی آباد کتول، حجت الاسلام اصلانی ضمن گرامیداشت هفته ی عقیدتی سیاسی در سپاه و روز معلم گفت: امام راحل در مورد شهید مطهری فرمودند ؛ مطهری فرزند عزیزی برای من و پشتوانه محکمی برای حوزه های دینی و علمی و خدمتگذاری سودمند برای ملت و کشور عزیزمان بود.
وی افزود:شهید مطهری عمر پربرکت خویش را در راه اهداف اسلام ناب محمدی(ص) و اعتلای فرهنگ غنی اسلام و مبارزه بی امان علیه انحرافات فکری و اعتقادی سپری کرد که این روز،به عنوان روز عقیدتی ـ سیاسی سپاه پاسداران نامگذاری شده است.
اصلانی در پایان خاطرنشان کرد: این هفته فرصت خوبی برای شناخت این استاد بزرگ است که با شناخت فکر و اندیشه او بتوانیم در راه اعتلای اسلام قدم برداریم و همچنانکه این استاد با مجاهدت ها و با آثاری که از خود به جا گذاشتند پی به افکار بلند شهید مطهری برای به ثمر رساندن اسلام ناب می بریم.
انتهای پیام/