۱۱ / تير / ۱۴۰۵ - 02 July 2026
20:06
کد خبر : 9769144
۱۳:۵۹

۱۴۰۵/۰۴/۱۱
سردار حسینی در جمع مداحان اهل بیت(ع) استان گلستان:

شاعران به دنبال نشر محتوای حداکثری اتحاد افرین بر مبنای بیانات حضرت آقا باشند/مطالبه گری مقبول و دو قطبی سازی ممنوع است/ فصل الخطاب در همه ی امور بیانات ولی فقیه است

فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت: فصل الخطاب در همه ی امور را بیانات ولی فقیه برشمرد و تاکید کرد: توصیه ی امروز حضرت آقا توصیه به وحدت و انسجام دارند و شکست استکبار را در وحدت و انسجام ملت مبعوث شده می بیند.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ؛ سردار سید موسی حسینی ؛ فرمانده سپاه نینوا گلستان در جمع مداحان اهل بیت(ع) استان گلستان که به مناسبت روز قشر بسیج مداحان در حسینیه دزیانی های گرگان برگزار شد گفت: خدارا شاکرم که در جمع کسانی که نوای گرم آنها ما را در محافل تربیت و کودکان را در آغوش مادران با نوای یا حسین آشنا کرد.

وی با بیان اینکه حضور در جمع شما مداحان و شاعران اهل بیت(ع) انسان را به وجد می آورد افزود: به یکی از برادران خودمان توصیه کرده ام که اگر روزی بنده از دنیا رفتم ، چه با شهادت که اگر لیاقت آن را داشته باشیم و چه به مرگ طبیعی باشد برای پیکر من در حیاط منزل روضه ی حضرت زهرا(س) را بخواند.

سردار حسینی با تاکید بر اینکه نفس گرم شما مادحان اهل بیت(ع) روح انسان را جلا می دهد تصریح کرد: کسانی که طبع شعر و تولید محتوا دارند باید به دنبال نشر محتوای حداکثری اتحاد افرین بر مبنای بیانات حضرت آقا باشند.

فرمانده سپاه نینوا گلستان مطالبه گری را مقبول و دو قطبی سازی را ممنوع خواند و خاطرنشان کرد: خونخواهی امام شهید تنها به درک واصل شدن ترامپ ملعون نیست و خونخواهی قائد امت از جنس خونخواهی ابا عبدالله الحسین(ع) است.

وی فصل الخطاب در همه ی امور را بیانات ولی فقیه برشمرد و تاکید کرد: توصیه ی امروز حضرت آقا توصیه به وحدت و انسجام دارند و شکست استکبار را در وحدت و انسجام ملت مبعوث شده می بیند.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید