۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:13
کد خبر : 9135170
۱۶:۱۳

۱۳۹۸/۰۲/۱۶

برخورد جدی پلیس لرستان با روزه‌خواری در ملاء عام

فرمانده انتظامی لرستان بر برخورد با هر گونه هنجارشکنی و تظاهر به روزه‌خواری در ماه مبارک رمضان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سردار محمد مهدیان‌نسب  امروز با حضور در دفتر نظارت همگانی 197 ضمن تبریک فرارسیدن ماه بهار قرآن اظهار داشت: تظاهر به روزه‌خواری خلاف مقررات است و پلیس با این‌گونه افراد برخورد می‌کند.

وی افزود: هرگونه هنجارشکنی و تظاهر به روزه‌خواری خط قرمز پلیس در ماه مبارک رمضان است و ازجمله مواردی که در این ماه مبارک بیشتر موردتوجه و نظارت میدانی مأموران قرار خواهد گرفت، نظارت بر اماکن، هتل‌ها، مهمان‌پذیرها و رستوران‌ها است.

فرمانده انتظامی استان لرستان عنوان کرد: به‌منظور رفاه حال شهروندان و روزه‌دارانی که برای عبادت در حسینیه‌ها و مساجد حضور خواهند داشت به‌ویژه در لیالی قدر، تدابیر انتظامی و ترافیکی لازم اندیشیده شده و کارکنان این فرماندهی با تمام توان و امکانات در خدمت‌گزاری هر چه بیشتر در آمادگی کامل هستند.

وی بیان کرد: شهروندانی که نمی‌توانند در این ماه روزه‌بگیرند، حرمت ماه مبارک رمضان را حفظ کنند چراکه تظاهر به روزه‌خواری در ملاء عام خلاف مقررات بوده و پلیس با این افراد برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید