وی افزود: معلم اسوه امت پیغمبر اسلام (ص)می باشد و همیشه تربیت بر تعلیم مقدم است و باید تربیت همراه و پا به پای تعلیم باشد که بایستی با بهترین روش برای نسل های کنونی و نسل های آینده با فرهنگ سازی مناسب منتقل شود.
وی بابیان اهمیت ماه مبارک رمضان گفت: بهترین ایام ها ماه مبارک رمضان می باشد که می توان در این ایام از خطبه شعبانیه جهت تعلیم و تربیت انسان ها و بالخصوص جوانان و نوجوانان بزرگوار استفاده کرد و ماه رمضان روزها و شب هایش بهترین فرصت مناسب برای راز و نیاز و اجابت دعا به درگاه خداوند سبحان است.
حجت الاسلام والمسلمین حیدریان نژاد معاونت تعلیم و تربیت ناحیه سپاه هندیجان عنوان کرد: دانش آموزان بسیجی با بهره گیری از مربیان و معلمین خود می توانند در راه کسب علم و معارف اسلامی و دینی و مخصوصا در ایام پر خیروبرکت ماه مبارک رمضان استفاده خوب بهره برد.
وی بااشاره به تجلیل از مربیان و دانش آموزان بسیجی موجب انگیزه می شود بیان کرد : یکی از کارهای خوب آموزش و پرورش و حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید حسین فهمیده هندیجان تشویق و تجلیل از مربیان و معلمین و دانش آموزان بسیجی است که در طول سال تلاش های فراوانی در کارهای و برنامه هادارند که واقعا مفید و قایل تقدیر و تحسین است .
معاونت تعلیم و تربیت ناحیه سپاه هندیجان تاکید کرد : برای پیشرفت یادگیری علم می توان از احادیث و روایات و بهتر از همه قرآن کلام خداوند است که برای موفقیت انسان دستورات و سفارشات و نکات علمی خوبی را برای همه انسان ها بازگو شده است.
حجت الاسلام والمسلمین حیدریان نژاد اظهار کرد : از عوامل اجرایی برگزار کننده این برنامه خوب که به مناسبت روز معلم و سالگرد شهادت استاد آیت الله مطهری از سوی حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی هندیجان باهمکاری اداره آموزش و پرورش تدارک شده بود تقدیر و تشکر می شود و انشا الله این گونه برنامه در مراسمات مختلف ادامه داشته باشد .
در پایان مراسم از مدیران خواهر و برادر مدارس و فرماندهان واحدهای حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید فهمیده شهرستان هندیجان تقدیر و همچنین نماز جماعت مغرب و عشاء به همراه صرف شام برگزار شد.
برگزاری نمایشگاه کتاب های شهید مطهری در هندیجان