۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
23:33
کد خبر : 9137854
۱۳:۲۴

۱۳۹۸/۰۲/۲۴

هدف راه‌اندازی پرونده الکترونیک سلامت ارتقا کیفی و کمی خدمات سلامت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: هدف اصلی راه‌اندازی پرونده الکترونیک سلامت ارتقا کیفی و کمی خدمات سلامت به صورت بهتر و با اثربخشی بیشتر است و باعث کاهش هزینه‌های دسترسی به اطلاعات سلامت و دسترسی به اطلاعات سلامت بدون محدودیت زمانی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، اولین جلسه ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و رئیس ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت، رئیس سازمان نظام پزشکی شهرستان شاهرود، معاون فنی معاونت بهداشتی، مدیر درمان دانشگاه، مدیر it و کارشناسان مربوطه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود طی سخنانی گفت:: با عنایت به تاکید مقام عالی وزارت بر پیاده سازی پرونده الکترونیک سلامت و ضرورت این موضوع بعنوان ابزار راهبردی نظام ارجاع و پزشک خانواده لازم است کارگروه‌های تخصصی با سازمان‌های مربوطه برگزار گردد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیان کرد: هدف اصلی راه‌اندازی پرونده الکترونیک سلامت ارتقا کیفی و کمی خدمات سلامت به صورت بهتر و با اثربخشی بیشتر است و باعث کاهش هزینه‌های دسترسی به اطلاعات سلامت و دسترسی به اطلاعات سلامت بدون محدودیت زمانی می‌شود، همچنین امکان ارائه خدمات سلامت در حوادث و بلایای طبیعی را فراهم می‌کند.
رئیس ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه گفت: اولین گام در تشکیل پرونده الکترونیک سلامت هویت سنجی است.
وی تصریح کرد: اصلی‌ترین عوامل ابتلا به سایر بیماری ها؛ چاقی و دیابت است و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای افراد یکی از راهکار‌های شناسایی برای این گونه اشخاص است
دکتر چمن افزود: با اجرای طرح پزشک خانواده افراد سالم، مستعد بیماری، در معرض بیماری و افراد بیمار شناسایی می‌شود و برای هر گروه خدمات مختص آن‌ها تعریف و به اجرا در می‌آید.
رییس دانشگاه اضافه کرد: پرونده الکترونیک سلامت همچنین به جلوگیری از هدر رفتن منابع حوزه بهداشت و درمان، جمع آوری اطلاعات لازم و تکریم مراجعان در راستای تصمیم گیری درست و ارتقا سلامت کمک خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید