۱۷ / تير / ۱۴۰۵ - 08 July 2026
02:08
کد خبر : 9139837
۱۵:۲۰

۱۳۹۸/۰۲/۳۰

اجرای طرح پایش فشارخون افراد بالای ۳۰ سال

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: پایش فشارخون افراد بالای ۳۰ سال در لرستان از هفدهم خردادماه در تمامی مراکز بهداشتی انجام می‌شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، محمدعلی دریک امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح پایش فشارخون افراد بالای ۳۰ سال اظهار داشت: این طرح از هفدهم خردادماه در تمامی مراکز بهداشتی انجام می‌شود و تا پانزدهم تیرماه ادامه دارد که در آن تمامی افراد بالای ۳۰ سال استان، مادران باردار و بیماران کلیوی در هر سنی که باشند مورد پایش و غربالگری فشارخون قرار می‌گیرند.

وی بابیان اینکه این گروه هدف جمعیتی بالغ‌بر ۹۰۰ هزار نفر را در استان تشکیل می‌دهد افزود: از مردم انتظار داریم با مشارکت همه‌جانبه خود در این طرح از تاریخ عنوان‌شده به پیشگیری و کنترل این بیماری مهلک در جامعه کمک کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: فشارخون را یکی از عوامل مهم زمینه‌ساز سکته‌های قلبی و مغزی به‌عنوان مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در کشور دانست و عنوان کرد: با اجرای این طرح افراد در معرض خطر و یا پرخطر مشخص می‌شوند و می‌توان با اجرای برنامه‌های پیشگیرانه از ابتلای این افراد به بیماری فشارخون جلوگیری کرد.

دریک تصریح کرد: علاوه بر مراکز بهداشتی، مراکز درمانی و ایستگاه‌های سیار که به‌زودی مکان آن‌ها در هر شهر اعلام خواهد شد نیز عملیات پایش فشارخون افراد را انجام می‌دهند؛ در هرکدام از این مراکز و ایستگاه‌ها سه کارشناس حضور خواهند داشت و مراجعه‌کنندگان می‌توانند با حضور در هرکدام از مراکزی که عنوان شد نسبت به پایش و ثبت فشارخون خود اقدام کنند.

وی گفت: اطلاعات هر مراجعه‌کننده در سامانه ثبت می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه اندازه‌گیری فشارخون، این نتیجه به‌صورت خودکار و از طریق پیامک در اختیار این افراد قرار می‌گیرد؛ اگر افراد در معرض و یا پرخطر باشند از طریق پیامک اطلاع داده‌شده می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح جمع‌آوری اطلاعات کامل فشارخون افراد جامعه و کنترل موارد در معرض و پرخطر است و برای تحقق آن نیاز است تمامی مردم و دستگاه‌های اجرایی مشارکت گسترده داشته باشند.

انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید