۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
03:57
کد خبر : 9141186
۲۲:۵۱

۱۳۹۸/۰۳/۰۲

پیام مدیر عامل آب منطقه ای به مناسبت سوم خرداد

سوم خرداد یادآور رشادت‌ رزمندگانی بود که تجلی قدرت الهی را به خوبی در وجودشان احساس می کردند.
دیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویر احمد در پیامی سوم خردادماه، روز مقاومت، ایثار و پیروزی و سالروز آزاد سازی خرمشهر در عملیات بیت المقدس را تبریک گفت.
مهندس علی داودی مهر در این پیام خاطر نشان کرد: سوم خرداد؛ سالروز حماسه رزمندگان ولایتمداری بود که با دفاع از اصول و ارزش‌های اسلامی به دشمنان مستکبر ایران اسلامی فهماندند که برای همیشه فکر تهاجم و تعرض به این مرز و بوم را از ذهن خود بیرون کنند؛ چرا که این روز یادآور رشادت عزیزانی بود که تجلی قدرت الهی را به خوبی در وجودشان احساس می‌کردند.

وی افزود: رزمندگان جان بر کف جمهوری اسلامی ایران با کمترین امکانات و تجهیزات نظامی توانستند به لطف خداوند منان و تبعیت از فرامین امام راحل، شهر خرمشهر را پس از دو سال در جنگی که به اذعان جامعه جهانی نابرابر و تحمیلی بود، آزاد کنند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان تصریح کرد: جنگی که برای همیشه در تاریخ ایران و جهان ثبت شد و دشمنان اسلام و انقلاب با وجود حمایت‌های همه جانبه دول استکباری از جمله آمریکا و اسرائیل غاصب نتوانستند ذره‌ای از خاک ایران عزیزمان را تصرف کنند.
وی در پایان، گفت: اینجانب سالروز حماسه شکوهمند آزادسازی خرمشهر، روز مقاومت، ایثار و پیروزی را خدمت همه هم استانی‌های عزیزمان تبریک عرض می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید