۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:04
کد خبر : 9144135
۰۹:۳۸

۱۳۹۸/۰۳/۱۱

حمایت از مردم مظلوم فلسطین یک وظیفه انسانی است

نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه کرمانشاه : دفاع از مردم فلسطین یک وظیفه انسانی است .

به گزارش خبرگزاری بسیج  از کرمانشاه به نقل از دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه، آیت‌الله شیخ‌مصطفی علما در نشست جمعی از روحانیون اهل سنت کرمانشاه و هماهنگی شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس، اظهار داشت: مگر می‌شود سرزمین دیگران را غصب کرد و سالیان سال در حق آن‌ها ظلم و جنایت کرد و انسان آزاده‌ای این حرکت را محکوم نکند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه افزود: ان‌شاءلله همه مردم استان کرمانشاه با هر دین و مذهبی که دارند برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین که به ناحق از خانه و وطن خود رانده شده‌اند و یا در بند صهیونسیت جنایتکار قرار دارند در راهپیمایی روز قدس شرکت کنند و ضمن محکوم کردن اشغالگری و جنایات رژیم صهیونیستی در این ماه مبارک با زبان روزه برای آزادی مردم مظلوم فلسطین دعا کنیم.

*برادری و دوستی اهل سنت و شیعه در ایران بی‌نظیر است

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه نیز در این دیدار، اظهار داشت: ان‌شاءلله در راهپیمایی روز قدس فردا همانند همه سال‌های گذشته چشم دشمنان را با حضور گسترده و وحدت‌آفرین، کور خواهیم کرد.

ماموستاملا‌محمد محمدی افزود: یکی از اتفاقاتی که دشمنان چشم دیدین آن را ندارند این‌است که در چنین روزهای بزرگی همچون روز قدس و حتی در روزهای عادی در کشور ایران شیعه و سنی در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و در راهپیمایی علیه ظالمان جهان شرکت می‌کنند.

وی گفت: برادری و دوستی اهل سنت و شیعه در ایران بی‌نظیر است و هیچ توطئه‌ای نمی‌تواند این برادری را از بین ببرد و مردم نیز همواره هوشیار باشند که هر اتفاقی که سبب لطمه به وحدت می‌شود از سوی دشمنان مسلمین است و نظام جمهوری اسلامی ایران و همه مردم این کشور همواره به دنبال وحدت و اتفاق بوده‌اند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید