۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:41
کد خبر : 9145051
۱۱:۴۹

۱۳۹۸/۰۳/۱۳
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین:

از ویژگی های امام راحل(ره) هوش بالای سیاسی بود

نعمت اللهی گفت: از ویژگی امام راحل هوش بالای سیاسی بود به طوری که در ایران پرنده‌ای وجود داشت که دارای دو بال استبداد و استعمار بود و مبارزه مردم ایران با این پرنده تنها می‌توانست یک بال آن را بشکند در حالی که امام خمینی با هوش سیاسی خود و انقلابش توانست دو بال این پرنده را بشکند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، حجت الاسلام علی نعمت‌اللهی مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین در مراسمی که به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی ره ظهر امروز در مسجد جامع رسول اکرم ص شهر الوند برگزار شد، اظهار کرد: هر ملت و انقلابی در جهان از زوایای چهارگانه مورد مطالعه قرار گرفته است و نقش رهبری در یک انقلاب از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: ماهیت ، اهداف انقلاب و آفت‌هایی که در گذر زمان دامن انقلاب را بگیرد از جمله موارد و زوایای مهمی هست که بایستی مورد مطالعه قرار بگیرد.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به سخن امام خمینی ره که انقلاب اسلامی ریشه در محرم و صفر دارد، اذعان کرد: ماهیت انقلاب اسلامی ماهیتی دینی و معنوی است که در کنارش عناصر دیگری را هم در بر می‌گیرد که مهمترین آن عنصر فرهنگی و ایدئولوژی است.

از ویژگی امام راحل(ره) هوش بالای سیاسی بود

این مسئول عنوان کرد: نقش رهبری در پیروزی انقلاب اسلامی نقش برجسته‌ای است که به همین دلیل می‌توان به نقش امام راحل در پیروزی انقلاب اسلامی که یک نقش برجسته و روشن است پی برد.

حجت‌الاسلام نعمت‌اللهی در ادامه بیان کرد: هنر اصلی امام خمینی ره در انقلاب اسلامی این بود که توانست بین باورها و مردم پیوندی ناگسستنی ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه اندیشه سرخ و ظلم ستیز حسینی و انتظار مهدوی از مهمترین اندیشه جامعه شیعیان است گفت: جامعه اسلامی ایران باورهای متفاوتی دارد.

وی با بیان خاطره‌ای از شهید مطهری از امام راحل خاطر نشان کرد: شهید مطهری امام خمینی ره را می‌شناخت که آگاه به خدایش، گفته‌هایش، هدفش و مردم بود.

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین با بیان اینکه عبد صالح خداوند بودن یکی از ویژگیهای امام راحل است، افزود: مومن واقعی بودن از خصوصیات بارز امام خمینی ره بود.

وی یادآور شد: از دیگر ویژگی امام راحل هوش بالای سیاسی بود به طوری که در ایران پرنده‌ای وجود داشت که دارای دو بال استبداد و استعمار بود و مبارزه مردم ایران با این پرنده تنها می‌توانست یک بال آن را بشکند در حالی که امام خمینی با هوش سیاسی خود و انقلابش توانست دو بال این پرنده را بشکند.

حجت‌الاسلام نعمت‌اللهی تاکید کرد: شجاعت امام خمینی ره باعث شد مرزهای جغرافیایی شرق و غرب شکسته شود و با انقلابش به تمام مرزهای جغرافیایی ستمدیدگان در سراسر جهان نفوذ پیدا کند.

وی ادامه داد: در رهبری و ولایت فقیه انقلاب اسلامی نقشه‌ای که در جلوی ملت گذاشته می‌شود تمام فتنه‌ها و دسیسه ‌های دشمن مشخص است.

وی در پایان گفت: امام خمینی ره بین حماسه و عشق پیوند بست به طوری که شب‌ها عارف عاشق بود و در روزهای همچون بسیجیان جوان در سنگر انقلاب ایستادگی می‌کرد.

3001/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید