به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از اردکان، ابوالفضل کارگر در مراسم اختتامیه نهضت ملی حفظ جزء سی، هدف از اجرای این طرح را زمینهسازی انس با قرآن در کودکان و نوجوانان و تلاش در جهت فرهنگسازی مناسب و ارائه آموزشهای لازم چگونگی حفظ قرآن کریم عنوان کرد.
وی اظهار داشت: این طرح در سه مرحله انجام شد که دانش آموزان در مرحله اول از سوره ناس تا آخر سوره زلزال را حفظ کردند و در مرحله دوم از سوره طارق تا سوره بینه و در مرحله سوم از سوره نبأ تا آخر سوره بروج را حفظ کردند.
مدیر آموزشوپرورش شهرستان اردکان گفت: تعداد 4600 نفر از دانشآموزان شهرستان در مرحله اول این طرح ملی شرکت کردند که پس از برگزاری آزمون و سنجش، 2500 نفر از آنها به مرحله دوم راه یافتند.
وی در پایان افزود: در مرحله سوم تعداد 192 نفر از دانشآموزان شهرستان اردکان موفق شدند که کل جزء سیام قرآن کریم را بهصورت کامل حفظ کنند.
لازم به ذکر است که بهمنظور تجلیل از حافظان جزء سیام قرآن کریم و به همت اداره آموزشوپرورش و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اردکان، محفل عصری با قرآن با حضور نابغههای قرآنی علی فیضی حافظ کل قرآن و نهجالبلاغه و زینب فیضی حافظ کل قرآن و جمعی از مسئولین استان و شهرستان و خانواده دانشآموزان برگزار شد.
انتهای پیام/د