۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:43
کد خبر : 9145665
۱۳:۰۵

۱۳۹۸/۰۳/۱۶
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه اشنویه:

امام خمینی به تنهایی مقابل استکبار ایستاد

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه اشنویه گفت: امام خمینی به تنهایی مقابل ایادی استکبار جهانی ایستاد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اشنویه، حجت الاسلام وحید شعیبی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت رحلت حضرت امام و شهدای قیام خونین 15 خرداد که در این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: حضرت امام به پشتوانه این ملت در مقابل ایادی استکبار جهانی ایستاد.

وی به بررسی ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی (ره) پرداخت و گفت: امام رحمه الله با استعانت به فرامین دین مبین اسلام و قیام اباعبدالله الحسین(ع) و نیز بینش وسیع خود علیه حکومت ظلم و جور قیام کرد و توانست ریشه حکومت پهلوی را بخشکاند و عزت و سربلندی را به مردم ایران هدیه کند.

این مسوول بااشاره به تشکیل حکومت دینی و مشروع اسلام در ایران، افزود: امام خمینی(ره) در ایران حکومت مردمی با مشروعیت اسلام ناب محمدی تشکیل داد و امروز این حکومت، پس از گذشت سال ها از ارتحال امام (ره) و هدایت موفق ایران اسلامی با رهبری حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی، سرفصل جدیدی را نسبت به پیش از انقلاب اسلامی در منطقه و جهان شکل داده است.

وی با اشاره به تاثیر قدرت ایمان و شجاعت حضرت امام خمینی(ره) در شکست طاغوت، گفت: امام در قامت یک رهبر استوار، فقیه و فیلسوف، سیاستمدار مسلط بر زمان، عادل و دشمن شناس به تنهایی در مقابل دنیای استکبار ایستاد، استقلال و آزادی را برای ایران و مردم ایران به ارمغان آورد.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید