۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:31
کد خبر : 9146112
۱۰:۲۶

۱۳۹۸/۰۳/۱۹

اعتماد به جایگاه مردم در قدرت نظام تعیین کننده است

مسوول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه های هرمزگان، مردم سالاری دینی را شاخص ترین ویژگی امام خمینی (ره) دانست و گفت: اعتماد به جایگاه مردم به عنوان یکی از مولفه های اصلی، تعیین کننده قدرت نظام است.

حجت الاسلام سید عباس تقوی  'خدا، ولایت (رهبری) و امت (مردم) ' را سه مؤلفه اصلی قدرت برای این نظام دانست و اظهار داشت: این سه مؤلفه باید در تمامی راهبردهای سیاسی جمهوری اسلامی ایران تجلی پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه قدرت خدا و رهبری باید در قدرت 'مردم' تجلی پیدا کند، ادامه داد: نقش مردم بعد از این دو مؤلفه مهم نقش بسیار مهمی است و در کشورداری باید به مردم و جایگاه امت اعتماد کرد.

مسؤول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های هرمزگان تصریح کرد: موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در طول چهل ساله انقلاب نشان داده است که با توکل برخدا در کنار یک رهبر قوی بصیر، شجاع، حکیم، فرصت شناس و فرصت ساز می‌توان در برابر دشمنان دین پیروز بود.

حجت الاسلام تقوی در این باره بیان داشت: شهید حججی قدرت واقعی را برای ملت ایران و دیگر مردم آزادیخواه تعریف کرد و نشان داد اقتدار و قدرت واقعی یعنی در چنگال و اسارت دشمن نیز نباید ترسید.

وی ابراز داشت: اعتراض مردم به حاکمیت و اصل نظام نیست، اعتراض مردم امروز به بی عدالتی‌ها و بی کفایتی‌های برخی از مدیران و اختلاسگران است که خوشبختانه برخی از این اختلاس گرها دستگیر و با آنها جدی برخورد می‌شود.

این مسؤول با اشاره به تأثیر دخالت دشمنان در سوءمدیریت های حوزه معیشتی و بازار ابراز داشت: مردم ایران باهوش هستند و اعتراض آنها در مساله معاش و دردهایشان خواستار برخورد جدی تر دولت و دستگاه قضا با برهم زنندگان بازار و اقتصاد است.

تقوی گفت: در بیانیه گام دوم توصیه‌های رهبر انقلاب در خصوص عدالت، سبک زندگی اسلامی، عدالتخواهی، مبارزه با دشمنان، اقتصاد قوی و علم و پژوهش همه اینها الهام گرفته از همان توصیه‌های امام خمینی (ره) است.

به گفته نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های هرمزگان، 'نه' بلند ملت ایران در راهپیمایی روز قدس امسال دشمن را وارد به عقب نشینی کرد و باعث شد پمپئو در بحث مذاکره اعلام کند ما هیچ پیش شرطی با ایران نداریم.

وی افزود: اقتدار و تدبیرهای مقام معظم رهبری در برابر دشمنان و مقاومت چندماهه اخیر مردم ایران در برابر تحریم‌های دشمن یک 'نه' محکم به ابرقدرت هاست.

تقوی خاطرنشان کرد: با مقاومت و تکیه بر تدبیرهای رهبرمعظم انقلاب می‌توانیم ابرپوشال ها را به زانو درآوریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید