۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
08:31
کد خبر : 9146801
۱۱:۳۰

۱۳۹۸/۰۳/۲۱

کاهش ۱۷ درصدی هزینه‌های مردم در طرح تحول نظام سلامت

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین معرفی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهداف اصلی نظام سلامت گفت: هزینه‌های درمانی مردم باید به زیر ۲۵ درصد کاهش یابد.
ایرج حریرچی افزود:افزایش سطح سلامت، محافظت مالی از مردم و بیماران در مقابل مخاطرات بیماری‌ها و نیز افزایش رضایتمندی مردم از عمده اهداف این طرح است.
وی با تاکید بر اینکه افزایش رضایت‌مندی از نظام سلامت نباید مورد غفلت مسئولان متولی بهداشت و درمان قرار گیرد گفت: مردم هم انتظار درمان بیماری و هم انتظار برخورد همراه با کرامت در هنگام معرفی به مراکز درمانی را دارند.
حریرچی با اشاره به این که باید از حداقل منابع، حداکثر بهره وری را برای ارتقاء سلامت مردم به کار گرفت ادامه داد:باید مجموعه علوم پزشکی رعایت قانون، شفافیت و برقراری عدالت را در جذب نیرو سرلوحه کار خود قرار دهند.
احمدی استاندار هم با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های پزشکی و درمانی در نقاط مختلف استان گفت: تحقق این مهم می‌تواند به ارتقا سطح سلامت مردم استان کمک کند.
ایلامی رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی استان هم با ارائه گزارشی از مهمترین فعالیت‌های ۳۰ ماهه تصدی گری اش در این دانشگاه گفت: افزایش تخت‌های بیمارستانی، راه اندازی مرکز آموزشی و درمانی شهدای دولت آباد و بیمارستان شهید جلیل یاسوج، بیمارستان ۳۲ تختخوابی باشت، بهره برداری از چند خانه بهداشت و درمان در روستا‌های دورافتاده، افزایش فضای فیزیکی بیمارستان‌ها و کلینیک‌های درمانی و بهره برداری از ۲۴۲ طرح عمرانی مختلف از مهمترین این فعالیت‌ها است.
یزدانپناه سرپرست جدید این دانشگاه هم با ارائه برنامه‌های پیش روی این دانشگاه گفت:شناسایی و احصاء موانع پیش روی اجرای طرح تحول نظام سلامت و ادامه این طرح و همچنین رعایت قانون و عدالت در جذب نیرو از اولویت‌های کاری مسئولان این دانشگاه است.
در پایان این مراسم طی حکمی دکتر یزدانپناه به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان منصوب و از خدمات دکتر ایلامی تجلیل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید