۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
12:32
کد خبر : 9148862
۱۴:۲۷

۱۳۹۸/۰۳/۲۸
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

فعالیت 6 ترمینال پسته در استان قزوین

اکبری عنوان کرد: 6 ترمینال فعال پسته در استان قزوین وجود دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، علی اکبری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در کارگاه آموزشی سرشاخه کاری باغ های درجه دو و قدیمی پسته و همچنین تغذیه باغات پسته با حضور مدیران و کارشناسان فنی و پژوهشگران پژوهشکده پسته و محققین در مجموعه باغستان بیان کرد: در حال حاضر 6 ترمینال فعال پسته در استان فعالیت دارند.

وی گفت: در حال حاضر 4 هزار و 20 هکتار باغ پسته در استان وجود دارد که از این میزان 3 هزار و 420 هکتار بارور و 600 هکتار بصورت نهال می باشد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی در طی سال، طرح اجرایی مبارزه با آفات شیمیایی و بیولوژیک در سطح 1000 هکتار، اجرای طرح های استفاده از کود شیمیایی و دامی بیولوژیک در سطح 700 هکتار از اقدامات این سازمان در جهت ارتقای کیفیت محصول تولیدی است.

در این کارگاه آموزشی در خصوص سرشاخه کاری و تغییر رقم باغ های درجه دو و قدیمی، افزایش عملکرد کمی و رونق تولید پسته، اهمیت تغذیه صحیح باغات پسته در افزایش عملکرد و ضرروت ارتقا دانش فنی بهره برداران و باغداران در استانهای کشت و کار پسته بحث و تبادل نظر شد.

 

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید