مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان شاهرود گفت: کشت محصول زیره سه سال است که در بخش مرکزی شاهرود آغاز و امسال در ۱۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این محصول کشت شده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان شاهرود گفت: کشت محصول زیره سه سال است که در بخش مرکزی شاهرود آغاز و امسال در ۱۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این محصول کشت شده است.
قاسمی افزود: کشت زیره با توجه به قیمت زیاد این محصول و کم آب بودن آن در مقایسه با گندم و جو با استقبال کشاورزان مواجه شده است.
وی گفت:: برداشت هر هکتار کشت زیره نیاز به ۷۰ تا ۸۰ کارگر دارد.
مسئول جهد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان شاهرود افزود: یکی از مشکلات کشت زیره، علفهای هرز است که مبارزه با آن هزینه کشت محصول را بالا برده است.
برداشت زیره در شهرستان شاهرود تا اواسط تیرماه ادامه دارد.
قاسمی افزود: کشت زیره با توجه به قیمت زیاد این محصول و کم آب بودن آن در مقایسه با گندم و جو با استقبال کشاورزان مواجه شده است.
وی گفت:: برداشت هر هکتار کشت زیره نیاز به ۷۰ تا ۸۰ کارگر دارد.
مسئول جهد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان شاهرود افزود: یکی از مشکلات کشت زیره، علفهای هرز است که مبارزه با آن هزینه کشت محصول را بالا برده است.
برداشت زیره در شهرستان شاهرود تا اواسط تیرماه ادامه دارد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار