به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، مسئول جهاد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان شاهرود گفت: کشت محصول زیره سه سال است که در بخش مرکزی شاهرود آغاز و امسال در ۱۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این محصول کشت شده است.
قاسمی افزود: کشت زیره با توجه به قیمت زیاد این محصول و کم آب بودن آن در مقایسه با گندم و جو با استقبال کشاورزان مواجه شده است.
وی گفت:: برداشت هر هکتار کشت زیره نیاز به ۷۰ تا ۸۰ کارگر دارد.
مسئول جهد کشاورزی بخش مرکزی شهرستان شاهرود افزود: یکی از مشکلات کشت زیره، علفهای هرز است که مبارزه با آن هزینه کشت محصول را بالا برده است.
برداشت زیره در شهرستان شاهرود تا اواسط تیرماه ادامه دارد.