۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
10:58
کد خبر : 9151814
۱۸:۴۱

۱۳۹۸/۰۴/۰۹

کشف ۲۶۰ درصدی در زمینهٔ جرائم سایبری در قم

فرمانده انتظامی استان قم از کشف ۲۶۰ درصدی در زمینهٔ جرائم سایبری در قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قم، عبدالرضا آقاخانی ظهر امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه، با بیان اینکه امسال به نقطه مطلوب مباحث امنیتی و اجتماعی رسیدیم اظهار کرد: از حدود ۱۵ جرم خاص و مهم حدود ۱۱ مورد کاهش داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه ناجا، دستگاه‌های قضایی و امنیتی به‌علاوه رسانه از مهم‌ترین عوامل کاهش جرم هستند، از کشف ۲۶۰ درصدی در زمینهٔ جرائم سایبری در قم خبر داد و افزود: همچنین در سال گذشته ۶ مورد قتل داشتیم که عوامل این جرم شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده نیروی انتظامی استان قم با بیان اینکه در سه‌ماهه مشابه سال گذشته کاهش ۹ درصدی سرقت‌های مختلف و کاهش ۵۷ درصدی سرقت‌های تحت پوشش، کاهش ۲۱ درصدی خودکشی، کاهش ۸ درصدی شرارت، کاهش ۴۴ درصدی نزاع‌های دسته‌جمعی را شاهد بودیم اظهار کرد: در مجموع ۳ درصد کاهش جرائمی همچون شرارت در استان قم داشتیم.

وی افزایش بیش از ۳۰۰ درصدی در جرائم رایانه‌ای را مورد توجه قرار داد و گفت: اولویت جرائم در جرائم اقتصادی و کلاهبرداری‌ها در فضای سایبر است.

آقاخانی با تاکید بر اینکه بحث تصادفات رانندگی یکی از موارد نگران‌کننده پلیس است، عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی را یکی از دلایل افزایش تصادفات رانندگی عنوان کرد و افزود: رشد ۵۱ درصدی کشف جرائم اتفاق افتاده و در کل سرقت‌های خودرو با ۵۵ درصد افزایش کشف روبه‌رو بوده‌ایم و در جرائم امنیتی و خشن نیز نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد کشف داشته‌ایم.

فرمانده نیروی انتظامی استان قم اظهار کرد: در سه‌ماهه نخست امسال ۴۱ درصد افزایش کشفیات مواد مخدر و کاهش ۶ جرم اخلاقی با کشف ۳ درصدی و سقف و کاهش ۸۶ درصدی اتفاق افتاده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید