۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:45
کد خبر : 9153224
۰۹:۴۶

۱۳۹۸/۰۴/۱۷
فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر

رسالت سپاه بصیرت افزایی عمومی است

فرمانده سپاه مالک اشتر شهرستان بوشهر در همایش مهارت افزایی مدیران بسیج گفت : در صحنه های سیاسی باید اخلاق سیاسی محور باشد و افراد نباید بخاطر منافع شخصی و حزبی خود اخلاق و دیانت را قربانی نمایند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، فرمانده سپاه ناحیه مالک اشتر بوشهر در همایش مهارت افزایی مدیران بسیج با اشاره به ماموریت های سپاه در صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: رسالت سپاه در صحنه های سیاسی بصیرت افزایی می باشد.

سرهنگ شهابی افزود: در پیچ و خم های سیاسی کسانی که نقش پرچمداری و بصیرت دهی را ایفا می کنند رسالت بسیار سنگینی را بعهده دارند و به تناسب آن از پاداش فراوانی هم در پیشگاه خدا برخوردارند.

این مقام مسئول اظهار داشت: در صحنه های سیاسی باید اخلاق سیاسی محور باشد و افراد نباید  بخاطر منافع شخصی و حزبی خود اخلاق و دیانت را قربانی نمایند و به عبارتی سیاست ما باید اخلاقی باشد نه اخلاق ما سیاسی باشد.

ایشان در ادامه اذعان داشت ،که بسیجیان خط مقدم بصیرت افزایی هستند و در واقع در جایگاه سنگر نشینی انقلاب ایفای نقش می نمایند.لذا باید شاخص ها را خوب بشناسند تا بتوانند مفید باشند.

پایان خبر /

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید