۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:15
کد خبر : 9154613
۱۲:۲۵

۱۳۹۸/۰۴/۱۹
فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت زینب سپاه شهرستان میرجاوه:

حجاب زن در برابر بیگانه از ضروریات دین است

فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت زینب سپاه شهرستان میرجاوه گفت: آثار بدحجابی سقوط خانواده را به دنبال دارد.

 سارا ابراهیمیان، فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) سپاه شهرستان میرجاوه در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان، با اشاره به این مطلب که ریشه بیشتر انحرافات دینی و اخلاقی نسل جوان را در لابلای افکار و عقاید آنان باید جستجو کرد، گفت: دشمنان انقلاب اسلامی به خوبی فهمیده‌اند که حجاب سد راه آنهاست و تنها راه ضربه زدن به کشور‌های اسلامی را رواج بد حجابی و بی حجابی می‌دانند.

وی افزود: رعایت عفاف و حجاب در اسلام از اهمیت و ارزش بسیار بالایی برخوردار است تا جایی که برای زن و مرد و حفظ حدود و حریم محرم و نامحر تاکید کرده و حجاب زن در برابر بیگانه را از ضروریات دین برشمرده شده است.

ابراهیمیان در ادامه تصریح کرد: مادران در هر خانه ای نقش محمی را تربیت فرزندان ایفا می کنند، اگر مادر بر اساس سبک زندگی اسلامی فرزندانش را تربیت و بزرگ کند تا راه و سیره ائمه(ع) را ادامه دهند در رشد و بالندگی فرزندانشان موفق بوده اند اما اگر بی حجابی و غیر از سبک زندگی اسلامی را آموزش دهند خانواده دچار سقوط خواهد شد.
 
فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت زینب(س) سپاه شهرستان میرجاوه در پایان خاطر نشان کرد: در راستان ترویج فرهنگ عفاف و حجاب حوزه بسیج خواهران سپاه شهرستان میرجاوه هر ساله ویژه برنامه‌هایی را در راستای تکریم هفته عفاف و حجاب در سطح شهرستان اجرا می‌کند که برگزاری جشن محوری ولادت حضرت معصومه (س)، برگزاری کارگاه مهارت افزایی ویژه دختران جوان، برگزاری کارگاه آموزشی مادران پرچمداران مقابله با جنگ نرم از مهم‌ترین برنامه‌های اجرایی این حوزه می‌باش

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید