۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
21:48
کد خبر : 9155471
۰۷:۳۶

۱۳۹۸/۰۴/۲۲
به مناسبت هفته عفاف و حجاب:

همایش بزرگ پیاده روی بانوان بسیجی بهاباد برگزار شد

همایش پیاده روی بانوان بسیجی بهاباد به مناسبت هفته عفاف و حجاب با حضور تعدادی از خانم‌ها در مرکز این شهرستان از میدان فاطمیه محمدآباد تا پارک طوبی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بهاباد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهاباد در حاشیه این پیاده روی در گفت و گو با خبرنگاران و تبریک هفته عفاف و حجاب با اشاره به اقدامات دشمن و تلاش آنها برای تضعیف فرهنگ استفاده بانوان از حجاب افزود: ترویج بی حجابی برای کم رنگ کردن بنیان خانواده از نقشه‌های اصلی دشمنان در بین زنان مسلمان ایران است.
سرهنگ سعید دهقان تصریح کرد: زنان مسلمان بایستی با پیروی از آیات و روایات اسلامی در حفظ عفاف و حجاب تلاش کنند و با رعایت و حفظ آن توطئه‌های دشمنان را در رسیدن به این هدف خنثی کنند.
وی با بیان اینکه عفاف و حجاب عامل سلامتی جامعه است، گفت: رعایت عفاف و حجاب سلامت خانواده را به دنبال دارد و از بانوان خواست در رعایت عفاف و حفط حجاب حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) را الگو قرار دهند.

انتهای پیام /د

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید