۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:08
کد خبر : 9157677
۱۵:۲۲

۱۳۹۸/۰۴/۲۸
امام جمعه مراغه:

ادعاهای دروغین ترامپ ضعف آمریکا را نشان می‌دهد

امام جمعه مراغه با اشاره به ادعای دروغین ترامپ مبنی بر سرنگون کردن پهباد ایرانی در خلیج فارس گفت: اینگونه ادعاهای دروغین نشان دهنده ضعف آمریکا در مجامع بین‌المللی است

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمدتقی پورمحمدی در خطبه‌های نماز جمعه مراغه با اشاره به سردرگمی آمریکا در مجامع بین‌المللی گفت: اگر ترامپ برای ادعاهای خود مستنداتی دارد چرا آنها را رسانه‌ای نمی‌کند.

وی گفت: آمریکا و هم پیمانانش روز به روز در مجامع بین‌المللی خار و ذلیل‌تر می‌شوند و در مقابل انقلاب اسلامی محبوب‌تر از گذشته شده است.

حجت الاسلام پورمحمدی به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: ملت قهرمان ایران به رهبری امام امت با قیام قدرتمند خود که برگرفته از نهضت عاشوراست توانست قدرت پوشالی آمریکا را درهم بشکند.

وی به دیدار چند روز گذشته امامان جمعه سراسر کشور با رهبر انقلاب و تجلیل مقام معظم رهبری در سخنان خود از وزیر امور خارجه اشاره کرد و گفت: وزیر امور خارجه به بدعهدی‌های آمریکا در قبال برجام و به ۱۱ مورد از برجام که آمریکا عمل نکرده بارها اشاره کرد و این نشان دهنده دروغگویی و عدم پایبندی آمریکا را به برجام نشان می‌دهد.

حجت الاسلام پورمحمدی اضافه کرد: آمریکا هیچ وقت در رفتار و کردار خود صداقت نداشته و هرکجا که برایش منافع داشته باشد قدم می‌گذارد.

وی ادامه داد: افکار عمومی جهان به خوبی می‌داند که ایران اسلامی هیچ بدعهدی در برجام نداشته و تعهدات خود را به خوبی انجام داده است و این آمریکاست که همانند گذشته رفتار می‌کند و هیچ تغییری در رفتار خود نداشته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید