به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، دکتر رضا چمن رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در این جلسه با توجه به رسالت ذاتی و وجودی دانشگاه و پلیس در بحث سلامت و امنیت جامعه به عوامل تعیین کننده سلامت در حوزه امنیت اشاره نمود و افزود: آموزش سلامت جامعه در قالب تحقیقات با رویکرد مبتنی بر شواهد انجام میشود و نباید از نقش اجتماعی سلامت جامعه ورقبت پلیس و سلامت امنیت غافل شد.
وی گفت: میزان هم پوشانی و رابطه بین دو مولفه سلامت و امنیت نقش بسزایی را در جامعه ایفا مینماید.
رئبس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: حرف مشترک دانشگاه و پلیس، یافتن اعتماد سلامت جامعه است.
وی تصریح کرد:آسیبهای اجتماعی، در همه حوزهها باید با رویکرد تحقیقی و علمیتر حل شود و کلیه مباحث آن، مبتنی بر شواهد باشد و نگاه به آسیبهای اجتماعی تغییر نماید.
سرهنگ علی کریمی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ضمن خرسندی و تشکر از تشکیل این جلسه و انعقاد تفاهم نامه همکاری تحقیقاتی، به نیاز امنیت بعد نیازهای فیزیولوژیکی انسان اشاره نمود و بر استفاده از تجربیات علمی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود در حوزه امنیت تاکید داشت.
دکتر امامیان معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه نیز به همکاری دو جانبه نیروی انتظامی با دانشگاه در قالب طرحهای پژوهشی در کاهش حوادث ترافیکی در سطح شهر، نقش بیمهها در کاهش این حوادث و ایجاد فضای ایمن به لحاظ حوادث ترافیکی اشاره نمود.
سرهنگ فرزانه فرمانده پلیس شهرستان نیز دراین جلسه به همکاری دانشجویان دانشگاه درارائه مقالات پژوهشی درحوزه پرخاشگری و کنترل آن تاکید کرد و گفت: انجام طرح بررسی تاثیر مداخلات روانشناختی و اجتماعی بر رانندگی پرخطر رانندگان جوان جدید را درراستای امر فرهنگ سازی و آموزش به رانندگان پرخطر و حادثه ساز با کمک سیاستهای تشویقی بسیار مهم و حائز اهمیت دانست.
دکتر سید محمد میررضایی رییس مرکز تحقیقات علوم رفتاری اجتماعی در سلامت دانشگاه گفت: این تفاهم نامه با هدف تعامل و همکاریهای علمی- تحقیقاتی و آموزشی مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و نیروی انتظامی شهرستان شاهرود در چارچوب وظایف و مسئولیتهای طرفین در جهت تامین، حفظ و ارتقا سلامت شهروندان منعقد گردید
رییس مرکز تحقیقات علوم رفتاری اجتماعی در سلامت دانشگاه افزود: این طرح به: یک مطالعه کارآزمایی بالینی از طریق رانندگی شبیه سازی شده و واقعی میپردازد.
دکتر سید میررضایی محورهای همکاری این تفاهم نامه شامل، استفاده از توانمندیهای علمی، فنی، تجهیزاتی و نیروی انسانی طرفین در انجام طرحهای مشترک برگزاری نشستها و همایشهای علمی مشترک مرتبط با وظایف و مسئولیتهای طرفین، تشکیل کارگاههای آموزشی جهت افزایش توانائیهای فنی کارشناسان و اعضای طرفین بهره مندی طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل، توانمندیهای علمی، تجربی، پژوهشی، آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانهای، رایانهای و ارتباطات درون و برون بخشی، همکاری و تلاش برای جذب اعتبارات همه منابع به منظور اجرای طرحهای مشترک، تأمین اعتبارات لازم جهت انجام پروژههای تحقیقاتی و برگزاری دوره آموزشی و پشتیبانی طرفین از یکدیگر در جلب حمایت مقامات وزارت متبوع طرفین برای توسعه فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فناوری در راستای وظایف مربوطه عنوان کرد.
رییس مرکز تحقیقات علوم رفتاری اجتماعی در سلامت دانشگاه بیان کرد: مدت اجرای عملیات و اقدامات موضوع این تفاهمنامه از تاریخ اول اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ به مدت پنج سال خواهد بود که تمدید آن با موافقت طرفین بلامانع است.