بسیج اساتید باید روحیه امید و مطالبه گری را در دانشگاه ها تقویت کند
به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران به نقل از روابط عمومی بسیج اساتید استان مازندران، اولین نشست دوره ای مسئولین کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران با موضوع واکاوی وضعیت فعلی بسیج اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.
بر اساس این گزارش در ابتدای جلسه دکتر حسین منصوریان رئیس دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران ضمن خیر مقدم خدمت حضار بیان داشت: ما در همه عرصه های کشوری و جهانی مدیون امام راحل و مقام معظم رهبری و نظام هستیم و اگر به این مهم تردید و یا شکی داشته باشیم حضورمان در این جلسات اشتباه می باشد.
مقاومت کلیدواژه امام راحل بود
منصوریان افزود: مقاومت کلیدواژه امام راحل بود و بسیج و روحی بسیجی حاصل همین تفکر و کلید واژه است و این فرهنگ، فرهنگی نبوی و قرآنی است و اگر این نبود، عزت ایرانی و اسلامی فعلی کشور در سطح جهانی وجود نداشت.
رئیس دانشگاه های آزاد اسلامی استان مازندران ادامه داد: انقلاب کشور از سه بعد با هیچ انقلابی قابل قیاس نیست، اولین بعد آن پدیداری بودن انقلاب، دومین بعد آن ماندگاری و سومین بعد آن تأثیرگذاری می باشد و امروز این انقلاب در گوشه و کنار دنیا فقط و فقط در قالب فرهنگ مقاومت شناخته شده است.
منصوریان با اشاره به بیانیه گام دوم اضافه کرد: ساختن تمدن نوین اسلامی کار بسیار سختی می باشد و باید دست به دست هم دهیم تا این مدنیت و فاصله از جریان جاهلیت را در کشور بنا کنیم.
بسیج اساتید باید روحیه امید و مطالبه گری را در دانشگاه ها تقویت کند
سپس دکتر رحمت عباس تبار مسئول بسیج اساتید استان مازندران ضمن تقدیر و تشکر از میزبان برنامه بیان داشت: تقوا و عدم وابستگی به دنیا عامل رسیدن به خیر است.
مسئول بسیج اساتید استان مازندران افزود: اساسا هر اندیشه و جریانی که قصد دوام و پایداری داشته باشد، به اصولی نیازمند است که از اصلی ترین آنها پیدایی، پویایی و پایایی می باشد. جریان فکری بسیج اساتید هم با عنایت به همین سه اصل به این مرحله رسیده است. پیدایی تفکر بسیج و دستگاه فکری بسیج اساتید کل کشور با ارزش های انقلاب و منویات حضرت امام و اصول اصلی و ناب اسلام شکل گرفته است.
عباس تبار افزود: در مرحله پویایی، این جریان با تفکر فقه اجتهادی حکمت مدار به جایگاه فعلی خود رسیده است که بعد از ۴۰ سال به اقتدار کنونی خود رسیده است. در مرحله پایایی نیز باید به شاهکار مقام معظم رهبری اشاره کرد که بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را در دهه دوم انقلاب ابلاغ نمودند و الان نیز کشور در مرحله سوم این اصول قرار دارد.
مسئول بسیج اساتید استان مازندران تاکید کرد: بازخوانی این جریان نسبت به اندیشه ها، عملکرد ها و داشته های خود در بسیج اساتید کل کشور از اصلی ترین مباحث موجود در فضای سازمانی می باشد که همین دلیل فلسفه تشکیل این جلسه می باشد.
عباس تبار با اشاره به موقعیت حساس بسیج در کشور اضافه کرد: اقتدار کنونی کشور باعث شده است که دشمنان کشور و اهم آن دشمنان خارجی تلاش کنند تا این اقتدار را به هر نحوی کمرنگ کنند و وظیفه اصلی ما حفظ این اقتدار می باشد. همچنین ضعف برخی از مدیران کشوری و تلاش ناامید کننده دشمنان داخلی و خارجی در از بین بردن وحدت کشور باعث حساسیت بیشتر فعالیت بسیجیان در کشور می شود.
عباس تبار در پایان افزود: ما اساتید در دانشگاه ها باید امید را به دانشجویان تزریق نماییم تا این سربازان کشور در آینده بتوانند قدم های مهمی برای موفقیت کشور بردارند و بسیج اساتید به عنوان امامت این جامعه باید در درست طی شدن گام دوم انقلاب تمام تلاش خود را انجام دهد.
سپس دکتر غلامرضا ضابط پور معاونت بررسی و تحلیل بسیج اساتید استان مازندران ضمن بیان اخبار و تحلی های مهم کشور در زمینه مسائل سیاسی بیان داشت: یکی از وظایف بسیج اساتید در کشور مطالبه گری است و این مهم در کشور بدون وجود داده ها امکان پذیر نیست. این داده ها باید توسط معاونت های بررسی و تحلیل در کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران جمع آوری شود.
دکتر سیدعلی حسینی معاونت نیروی انسانی بسیج اساتید استان مازندران بیان داشت: حضور میدانی و انقلابی همه اساتید انقلابی در کشور به عنوان یکی از اصلی ترین محورهای پایداری این انقلاب می باشد.
حسینی افزود: اولویت اساتید دانشگاهی باید حل مسائل دانشگاهی و شهرستانی باشد و توقع هم بر این است اساتید انقلابی در اسرع وقت به حل این مسائل بپردازند.
یاد آور می شود در پایان نیز مسئولین کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران به بیان نظرات، پیشنهادات، انتقاد ها و گزارش هایی از کانون های حوزه فعالیت خود پرداختند.
انتهای پیام/