کارشناس مسایل دینی:

عاقبت بخیری بهترین خواسته از خداست

حجت الاسلام والمسلمین زمانی در جمع کارکنان ستاد فرماندهی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام گفت: عاقبت بخیری بهترین خواسته از خداست.
کد خبر: ۹۱۵۹۷۳۴
|
۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله زمانی در جلسه اخلاق کارکنان ستاد فرماندهی سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام با اشاره به مناسبت های بسیار ارزشمند ماه های ذی القعده و ذی الحجه،  بهره مندی معنوی از این ایام را توصیه کرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 25ذی القعده بعنوان روز "دحوالارض" می باشد، خاطرنشان کرد: در این روز زمین از زیر خانه کعبه گسترانیده شده و شروع به پدیدار شدن کرده است.

وی گفت: اعمال و احکام مربوط به روز دحوالارض از بیان حضرت امام رضا علیه السلام در مفاتیح ذکر شده است و روزه مستحبی این روز برابر با ثواب 70 سال می باشد و نمازی در قالب دوتا 2رکعتی نیز بیان گردیده که از برکات آن پذیرفته شدن توبه انسان است و اهمیت بسیار زیادی دارد.

این کارشناس مسایل دینی در ادامه به تشریح اهمیت طلب عاقبت بخیری از خداوند پرداخت و اظهار کرد: یکی از دعاهای حضرت امام سجاد علیه السلام در صحیفه سجادیه که به زبور آل محمد و اُخت القرآن معروف است، طلب عاقبت بخیری از درگاه خداوند متعال است.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی، ادامه داد: حضرت امام سجاد علیه السلام بیش از 50 دعا در صحیفه دارد که صرف دعا نیست؛ زیرا آن امام هُمام بعد از شرایط عاشورا، مسایل فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، نظامی، و جایگاه نبوت و رسالت را در قالب دعا بیان فرموده اند.

وی،دعای مکارم اخلاق و دعای خواتیم الخلق را از ادعیه صحیفه سجادیه برشمرد و با اشاره به اهمیت درخواست حُسن عاقبت از درگاه پروردگار بعنوان بهترین دعا و خواسته، گفت: افراد بسیاری در طول تاریخ بوده اند که جایگاه بسیار خوبی نیز داشته اند اما به خاطر پیروی از هواهای نفسانی عاقبت بخیر نشده اند.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی، تصریح کرد: در طول تاریخ طلح و زبیرهایی داشته ایم که نور چشمی پیامبر اعظم و امیرالمؤمنین علیهم السلام بودند؛ اما تبعیت از هوای نفس باعث دور شدن آنها از عاقبت بخیری شد.

وی، تأکید کرد: شیطان قسم یاد کرده که تا آخرین لحظات دنیا به گمراه کردن انسان ها بپردازد؛ لذا باید مراقب نفس خویش و هواهای نفسانی باشیم و از فرصت های معنوی بهره کامل را ببریم.

این کارشناس مسایل دینی به عوامل مؤثر در عاقبت بخیری انسان اشاره کرد و گفت: بزرگ شمردن حق خداوند و پرهیز از مصرف نعمت های الهی در مسیر گناه و به جای آوردن شکر نعمات خداوند از عوامل مؤثر در عاقبت بخیر انسان است.

وی خاطرنشان کرد: حلم خداوند نباید ما را مغرور سازد و از اینکه پروردگار جهان به خاطر لطف بسیارش بعد از خطاهایی که انجام می دهیمف به ما فرصت دوباره می دهیم نباید غرّه شویم.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی، احترام به منسوبان اهلبیت علیهم السلام و توجه به ادعیه ائمه معصومین علیهم السلام را از دیگر عوامل مؤثر در عاقبت بخیری انسان دانست  و افزود: با توجه به آیه شریفه ی" یا ایها الذین آمنوا اتقوالله و کونوا مع الصادقین"، مصداق بارز صادقین، اهلبیت عصمت و طهارت هستند و ما باید ضمن پیشه کردن تقوا در مسیر اهلبیت قرار داشته باشیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار