۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:58
کد خبر : 9160736
۰۷:۵۴

۱۳۹۸/۰۵/۰۸

اعزام گروه جهادی بسیج سازندگی حاجی اباد به مناطق سیل زده

فرمانده سپاه شهرستان حاجی اباد گفت: کاروان گروه های جهادی بسیج سازندگی شهرستان در قالب اردوهای جهادی به مدت ۱۴ روز برای کمک به سیل زدگان عازم مناطق سیل زده خوزستان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان،  سرگرد پاسدار محمد میرزاده   اظهار داشت: با حضور برگزیدگان گروه های جهادی پایگاه های مقاومت  حوزه امام سجاد(ع) بخش احمدی کاروان اردوی جهادی بسیج سازندگی ناحیه حاجی اباد برای کمک رسانی عازم مناطق سیل زده خوزستان شدند.

وی افزود: مردم استان خوزستان  در شهر معمولان منتظر حضور این گروه های جهادی از نقاط مختلف کشور هستند تا به کمک آنها شتافته و در بحث ساخت مسکن یاری شوند.

فرمانده سپاه ناحیه حاجی اباد تصریح کرد: طرح همبستگی ملی در محلات و مساجد مختلف شهرستان آغاز شده که مردم با کمک های نقدی در حال امداد رسانی به سیل زدگان هستند و در کنار گروه جهادی بسیج سازندگی حاجی اباد نیز با حضور خود به یاری این مردم خسارت دیده می روند.

وی گفت: این گروه جهادی به مدت ۱۴ روز در مناطق سیل زده معمولان استان خوزستانمشغول خواهند شد و در کنار آن کمک های نقدی و مردمی نیز به این منطقه جمع آوری و ارسال می شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید