۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
16:08
کد خبر : 9161268
۱۴:۳۶

۱۳۹۸/۰۵/۰۹

رشد ۴۲ درصدی شرکت‌کنندگان مسابقات قرآنی دستگاه قضایی لرستان

معاون فرهنگی دادگستری لرستان با اشاره به میزان حضور در مسابقات قرآن دستگاه قضایی لرستان نسبت به سال‌‌های گذشته، افزود: این دوره از مسابقات با رشد ۴۲ درصدی شرکت‌کنندگان همراه بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، علی سبزواری، معاون فرهنگی دادگستری لرستان، امروز  در آیین برگزاری هفتمین دوره مسابقات قرآن‌ کریم دستگاه قضایی لرستان که با حضور مسئولان ارشد قضایی استان برگزار شد، با اشاره به میزان حضور شرکت‌کنندگان در این دوره نسبت به سال‌های گذشته، اظهار کرد: هفتمین دوره مسابقات قرآنی دستگاه قضایی لرستان با رشد ۴۲ درصدی همراه بوده است.

وی با ذکر این مطلب که ۲۴۷ نفر از کارکنان دستگاه قضایی دستگاه‌های تابعه و شوراهای حل اختلاف در این دوره از مسابقات شرکت کردند، بیان کرد: فروغی و حبیبی از داوران ممتاز بین‌المللی و قاریان استان حضرت معصومه(س) داوری این دوره از مسابقات را بر عهده دارند.

سبزواری در خصوص رشته‌های قرآنی این دوره از مسابقات اضافه کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره در رشته‌های حفظ، قرائت، اذان و ترتیل شرکت می‌کنند این در حالی‌است که رشته‌های تفسیر و مفاهیم نیز برگزار خواهد شد.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید