۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:17
کد خبر : 9161314
۱۶:۲۰

۱۳۹۸/۰۵/۰۹

اعزام گروه های جهادی شاهرود به روستای چم مهر لرستان

مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه شاهرود از اعزام بیش از ۴۰ نفر از جهادگران بسیجی شاهرود به روستای چم مهر لرستان خبر داد.
حسین ابوذری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شاهرود با اشاره به اعزام گروه جهادی سپاه ناحیه شاهرود به منطقه سیل زده چم مهر لرستان گفت: این گروه جهادی در قالب ۴۵ بسیجی در راستای ساخت پوستر منازل مسکونی سیل زدگان روستای چم‌مهر لرستان به این روستا اعزام شدند.
وی افزود: این گروه به مدت ۱۰ روز اقدام به کمک در ساخت و ساز منازل روستائیان می‌کنند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود خاطر نشان کرد: این گروه دارای مهارت‌های بنایی و سنگ‌کاری و سفت کاری و آرماتوربندی و گچ کاری و دیوار چینی و کاشی کاری و لوله کشی هستند.
وی با بیان اینکه با توجه به ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی توسط استان سمنان در این روستا تصریح کرد: تاکنون دو گروه جهادی با بیش از ۸۰ نفر برای کمک به ساخت و ساز منازل سیل زدگان اعزام شده اند که این اعزام‌ها با توجه به نیاز منطقه ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید