به گزارش خبرگزاری بسیج از سمنان، سرهنگ منصور شوقانی جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در مراسم تودیع و معارفه مسئول اردویی و گردشگری و مسئول بسیج مهندسین عمران سپاه استان سمنان با بیان اینکه دشمن در صدد هجمه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است گفت : امروز دوران جنگ سخت به پایان رسیده است.
وی با بیان اینکه ما باید در جنگ اقتصادی، نظامی و تهدیدات دشمن هوشمندانه عمل کنیم افزود : پاسداران در حوزه های آسیب پذیر باید نقش آفرین و مطرح باشند.
سرهنگ شوقانی با بیان اینکه باید از ظرفیت های عظیم بسیج استفاده شود تصریح کرد : فعالیتهای بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روزبهروز در راستای اهداف عالی انقلاب اسلامی است.
جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با بیان اینکه مهندسین بسیجی با روحیه بالا به عنوان متخصص نقش ویژه ای در دفاع مقدس داشتند گفت : در حال حاضر نیز وجود پیشکسوتان بسیجی در کنار جوانان در بسیج مهندسین از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سرهنگ علی خالقیان معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان نیز در این مراسم با بیان اینکه مسئولیتی که به ما واگذار می شود به صورت امانت و موقت است گفت : مسئولیت در انقلاب اسلامی باید برای خدا باشد.
گفتنی است ، در این مراسم برادر مهدی اسماعیلی به عنوان معاونت اردویی و گردشگری سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان معارفه و از زحمات برادر حیدر عربی نیز تقدیر به عمل آمد.
شایان ذکر است ، در این مراسم برادر مهدی رحیمیان نیز به عنوان مسئول بسیج مهندسین عمران سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان معرفی و از زحمات برادر علی اکبر شهابی نیا تقدیر به عمل آمد.





