۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:01
کد خبر : 9161469
۱۴:۲۲

۱۳۹۸/۰۵/۱۰
امام جمعه میاندوآب:

غدیرخم تنها یک حادثه تاریخی نیست

امام جمعه میاندوآب گفت: غدیرخم تنها یک حادثه تاریخی نیست بلکه تداوم خط نبوّت است که زنده نگه داشتن آن زنده نگه داشتن اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از میاندوآب، حجت الاسلام حمید حسن زاده امروز در جلسه هماهنگی بازسازی واقعه غدیرخم در میاندوآب در سخنانی با اشاره به واقعه غدیر، اظهار کرد: حاضران در غدیر را ۹۰ تا ۱۲۰ هزار نفر بیان کرده اند و در روایات مختلف نیز این واقعه سرنوشت ساز آمده است.

امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه غدیر تنها یک واقعه تاریخی نیست، افزود: غدیر خم که در آخرین سال از عمر گرانقدر رسول گرامی اسلام(ص) رخ داد فراتر از یک واقعه تاریخی است.

وی با اشاره به اینکه تاریخ غدیر غیرقابل فراموش است، گفت: غدیر تنها یک حادثه تاریخی نیست بلکه تداوم خط نبوّت است که زنده نگه داشتن آن زنده نگه داشتن اسلام است.

حسن زاده در ادامه با تاکید بر لزوم حضور پرشور در مراسمات گرامیداشت عیدغدیرخم، تصریح کرد: مسئولان و اقشار مختلف مردم باید نسبت به این عید و گرامیداشت عید سعید غدیر خم توجه داشته باشند.

امام جمعه میاندوآب اظهار کرد: عيد غدير‌خم بزرگ‌ترين عيد برای شيعيان جهان اسلام است و زنده نگهداشتن غدير در واقع تلاش برای حفظ ارزش‌های اسلامی است و همه بايد در راستای تحقق اهداف نظام اسلامی در جامعه تلاش كنيم.

وی هم چنین با تاثیرگذار خواندن بازسازی واقعه غدیرخم، از برگزاری مراسم عمامه گذاری طلاب حوزه علمیه به این مناسبت در میاندوآب خبر داد.

مهدی قهرمانی فرماندار میاندوآب نیز در این جلسه بر لزوم همکاری و هماهنگی دستگاه‌های مختلف با ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب در برگزاری باشکوه مراسم بازسازی واقعه غدیرخم تاکید کرد.

تشریح جزئیات برگزاری مراسم بازسازی واقعه غدیر خم توسط سرهنگ پاسدار وهاب عباسفام سرپرست ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب و تبادل نظر و ارائه پیشنهادات از دیگر بخش های این جلسه بود.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید