۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
17:01
کد خبر : 9163259
۰۹:۰۰

۱۳۹۸/۰۵/۱۶
به مناسبت روز خبرنگار:

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میبد پیام تبریک صادر نمود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میبد: اینجانب این روز را به همه فعالان رسانه تبریک وتهنیت و توفیق روز افزون را از خداوند منان برای شما عزیزان خواهانم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیح از میبد: سرهنگ دوم پاسدار مصطفی بهشتی، پیشاپیش به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار به همه فعالان در این عرصه تبریک عرض نمود.
در متن این پیام آمده است:
یک خبرنگار در مرحله اول وظیفه دارد اطلاعات جدید را به طور ساده و قابل فهم در اختیار عموم قرار دهد و آنگاه این اطلاعات را در قالبی درآورد که برای ارتقای کیفیت زندگی بشر قابل استفاده باشد.
هدف یک خبرنگار از کاری که انجام می‌دهد رسیدن به شهرت نیست. او به دنبال حقیقت است و با فعالیت خود مسئولان را به پاسخگویی وا می‌دارد.
اینجانب این روز را به همه فعالان رسانه تبریک وتهنیت و توفیق روز افزون را از خداوند منان برای شما عزیزان خواهانم.
انتهای پیام/د 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید