۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
18:57
کد خبر : 9164243
۱۶:۵۵

۱۳۹۸/۰۵/۱۹

سرمایه اصلی رسانه‌ها اعتماد است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی گفت:اعتماد سرمایه اصلی رسانه‌ها بوده و با تلاش و كوشش خود اين ویژگی را به دست مي آورند.

به گزارش خبرگزاری بسیج  از سلماس، حجت‌الاسلام ناصر خدایاری در همایش گرامیداشت روز خبرنگار که با حضور خبرنگاران شهرستان‌های شمال آذربایجان‌غربی برگزار شد اظهار کرد:سرمایه رسانه، اعتماد است و اعتماد حاصل دقت، امانت و صداقت بوده که خبرنگاران با تلاش و کوشش خود در جهت خبررسانی صحیح، این سرمایه را به دست می آورند و با گسترش دایره خبر این سرمایه را افزایش می دهند.

وی افزود:نقش رسانه ها در سال ٩٨ با توجه به مشکلات به وجود آمده باید ناظر بر حل مشکلات باشد و رسانه یک سرمایه اجتماعی است و باید از آن برای رسیدن به مقاصد و آرمان های برنامه ششم توسعه استفاده کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی ادامه داد:ذهن بشر به صورت خطی به تاریخ می نگرد و این عقیده را دارد که فردا از امروز بهتر است و بشر همواره به‌سمت بهتر شدن حرکت می کند و ما نیز طبق این قاعده به سمت بهتر شدن حرکت کرده و با حرکات عقلانی، فلسفی و تجربی به سمت بهتر شدن حرکت می‌کنیم.

وی گفت:از منظر جامعه شناختی، چهار دوره تاریخی طی شده است که دوره شکار برای بقا، دوره کشاورزی، دوره صنعتی و دوره چهارم عصر ارتباطات است.

خدایاری بیان کرد:رسانه ها باید غنی باشند تا بتوانند مشکلات را مرتفع کنند، هر مناسبت روز خبرنگار است و هر روزی که خبرنگار خبری را مخابره می کند روز خبرنگار است و باید آن را پاس داشت.

انتهای‌پیام/ع


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید