۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:29
کد خبر : 9164875
۱۲:۱۰

۱۳۹۸/۰۵/۲۲
فرمانده سپاه آزادشهر:

بازسازی واقعه غدیر با حضور هئیت های مذهبی

جلسه ستاد بازسازي واقعه غدير خم با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی شهرستان آزادشهر در فرمانداری این شهرستان برگزار شد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان از آزادشهر در این جلسه دکتر حسینی فرماندار آزادشهر با اشاره به بازسازی واقعه غدیر خم بر هرچه با شکوهتر برگزار شدن اين مراسم تاکید کرد .

وی در ادامه افزود: ما همه وظيفه داريم شعائر دينی و مذهبی را در جامعه ترويج و گسترش دهيم و واقعه غدير خم يكی از اين موضوعات مهم است.

فرماندار آزادشهر با بیان اینکه واقعه تاریخی غدیرخم باید سینه به سینه انتقال یابد تصریح کرد: باید بازسازی واقعه ماندگار غدیرخم به شکل مردمی و همگانی برگزار شود.

حجت الاسلام یازرلو مسئول نماینده ولی فقیه در سپاه آزادشهر هم در این جلسه با اشاره به واقعه بزرگ غدیر خم گفت: حضرت علی (ع) تلاش های زیادی برای ترویج دین اسلام انجام داد و در این راه سختی های زیادی متحمل شد.

وی با اشاره به اهمیت اشاعه فرهنگ علوی افزود : وظیفه ماست تا در این برهه که دشمنان برای مخدوش کردن چهره اسلام تلاش های زیادی می کنند در ترویج فرهنگ علوی بیشتر بکوشیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه آزادشهر گفت : مطمئن هستم هر گامی که برای اسلام و ترویج فرهنگ اسلامی بخصوص اشاعه فرهنگ علوی برمیداریم برکات آن چندین برابر به زندگی ما برمی گردد.

سرهنگ محمود علیخانی فرمانده سپاه آزادشهر هم در این جلسه در سخنانی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص بازسازی واقعه قدیر خم در شهرستان آزادشهر گفت: ستاد مردمی بزرگداشت و نکوهداشت عید سعید غدیر خم و بازسازی واقعه غدیر در شهرستان با حضور هئیت‌های مذهبی، مردم متدین و دستگاه‌های اجرایی تشکیل شده است.

وی ادامه داد: این بازسازی در ۲۹ مرداد مقارن با عید سعید غدیر خم از ساعت 9 صبح همراه با جشن بزرگ نکوهداشت غدیر خم را در زائر سرای امام هشتم( ع) شهرستان آزادشهر واقع در کیلو 7 جاده آزادشهر به مشهد برگزار خواهیم کرد.

سرهنگ علیخانی کمک به گسترش معارف الهی و ارزش‌های معنوی در جامعه، مستندسازی و معرفی تاریخچه کوتاهی از روز غدیر خم، گسترش فرهنگ ولایت، تعمیق هویت دینی در جامعه و آماده سازی محیط مناسب برای امکان درک قوی تر از اصول و مبانی جمهوری اسلامی به خصوص ولایت فقیه را از اهداف این همایش دانست.

در پایان این نشست کمیته های 13 گانه جهت هرچه باشکوه بازسازی قدیر خم در شهرستان آزادشهر تشکیل شد.

 

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید