۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
05:45
کد خبر : 9165816
۱۴:۳۶

۱۳۹۸/۰۵/۲۹
کارشناس مذهبی:

نماز، مرز میان اسلام و کفر و حقیقت بندگی است

کارشناس مسایل مذهبی در حوزه مقاومت بسیج امام مجتبی(علیه السلام) شهرکیان از برگزاری نماز جماعت مغرب و عشا در پارک غزل حصار این شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال وبختیاری؛ کارشناس مسایل مذهبی در جمع بسیجیان حوزه مقاومت بسیج امام مجتبی(علیه السلام) شهرکیان گفت: نماز به سبب این که ستون دین و دینداری، مرز میان اسلام و کفر و حقیقت بندگی است، نخستین فریضه واجب در اسلام است.

حجت الاسلام مجتبی رستمی با اشاره به حدیث نبوی افزود: کسی که نماز مغرب را به جماعت بخواند گویا یک حج و یک عمره مقبول به جای آورده؛ و هرکس نماز عشا را به جماعت بخواند مانند این است که شب قدر را شب زنده داری نمود.

وی، تصریح کرد: در نماز جماعت لازم است تا همه هماهنگ  عمل کنند و قبل از این که امام کاری را انجام دهد دیگران نباید پیشروی کنند و حتی اگر در جایی سهوا کاری را انجام دادند باید برگردند و با امام هماهنگ شوند و اگر عقب افتادند خود را به امام جماعت برسانند،همه اینها به معنای نظم و انضباط تمرین اطاعت از امام است.

حجت الاسلام  رستمی ادامه داد: این هماهنگی ها بدین معناست که انسان در هنگام پرستش و عبادت خداوند سبحان لازم است تا از امام اطاعت محض داشته باشد، درعمل اجتماعی و سیاسی نیز باید این تمرین را به اجرا گذارد و از امام پیش نیفتد که هلاک می شود و از او عقب نماند که گمراه می شود.

وی در پایان، گفت: با همت بسیجیان این حوزه، نماز جماعت مغرب و عشا در پارک غزل حصار این شهر  برای مسافرین و گردشگران حاضر در پارک بصورت جماعت اقامه می گردد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید