وی در ادامه با اشاره به همکاری ادارات و نهادها در بازسازی واقع غدیر در شهرستان بندر خمیر اظهار کرد: این عزیزان زحمات بسیاری برای اجرای این مراسم کشیده اند و این حرکت بزرگ را در فرصت کم بسیار زیبا به نمایش گذاشتند.
امام جمعه شهرستان بندر خمیر افزود: باز سازی واقع غدیر برای اولین بار در این شهرستان به نمایش گذاشته شد و در استان تنها شهرستانی است که در دو نقطه این حرکت زیبا اتفاق رخ داده است، روز گذشته در مرکز شهرستان و امروز در بخش رویدر برگزار می شود.
در ادامه مراسم میر هاشم خواستار فرماندار شهرستان بندر خمیر یاد آور شد: هجدهم ذی الحجه در وادی غدیر خم امیرالمومنان معرفی شدند.
فرماندار شهرستان بندر خمیر اظهار کرد: مردم شهرستان خمیر و روستای لشتغان بصورت خودجوش این حرکت بزرگ را انجام دادند و جای تقدیر و تشکر دارد.
وی در ادامه افزود: این حرکت بزرگ باعث وحدت مسلمین شده و به کوری چشم دشمنان و جهت آزاد سازی قدس عزیز که در اختیار صهیونیسم رسیده با حفظ وحدت مسلمانان برای دفاع از کیان دین اسلام و مبارزه با استکبار جهانی اتفاق بیفتد.
