به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان، معاون فرهنگی دادگستری کل استان کرمان گفت: به منظور گسترش ارزش های اسلامی و تحقق انتظارات مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) در بیانیه گام دوم در خصوص گسترش معنویت و ارتقای وحدت امت اسلامی، طرح "رسم ابرار" در استان کرمان اجرائی می شود.
حجت الاسلام والمسلیمن عباس اسدی اظهارداشت: در این طرح با هدف الگو برداری و ترویج سیره امیر المومنین (ع) و خانواده مکرم ایشان (علیهم السلام) به صورت گرفتن سه روز روزه و بخشش افطاری آن به فقیر، یتیم و اسیر با همکاری نهادها و سازمان های مربوطه اجرا می شود.
وی با اشاره به این مطلب که در سوره انسان (دهر) به تفصیل اوصاف ابرار (نیکوکاران) و نعمتهای خداوند برای محسنین مطرح شده است، تاکید کرد: قریب به اتفاق مفسران، شان نزول آیه هشتم این سوره که به آیه اطعام معروف شده است را مربوط به واقعهای میدانند که به دنبال آن آلالله برای ادای نذر خود سه روز متوالی را روزه میگیرند و در ادامه در روز اول آن غذای افطار به مسکین داده شده و در روزهای دوم و سوم این طعام به ترتیب به یتیم و اسیر بخشیده شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا، در قالب طرح "رسم ابرار" زمینه ای فراهم شده تا علاقه مندان بتوانند در روز 23 ذی الحجه (یکشنبه3 شهریور) که مصادف با اعطای افطار اهل بیت به مسکین و فقیر است، جهت کمک به مساکین و فقرای جامعه اقدام کنند که به همین منظور با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) شماره کارت 9102-5009-9979-6037 معرفی می شود.
معاون فرهنگی دادگستری کل استان کرمان ادامه داد: در راستای این طرح، روز 24 ذی الحجه (دوشنبه4 شهریور) که مصادف با اعطای افطار اهل بیت به یتیم است؛ جهت کمک به ایتام جامعه اختصاص می یابدکه به همین منظور با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) شماره کارت 0027-5000-9979-6037 معرفی می شود.
اسدی عنوان کرد: همچنین روز 25 ذی الحجه (سه شنبه 5 شهریور) که مصادف با اعطای افطار اهل بیت به اسیر است با همکاری سازمان زندان ها، ستاد دیه، دفاتر حمایت و یا ستاد صبر شماره کارت 9345-9903-9975-6037 یا کد دستوری #7777*780*، جهت کمک به آزادی زندانیان اختصاص یافته است.