۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
02:10
کد خبر : 9167988
۱۱:۲۱

۱۳۹۸/۰۶/۰۲

برگزاری مرحله سوم طرح شهید بهنام محمدی در سی سخت

سومین مرحله طرح شهید بهنام محمدی با حضور ۲۷۰ دانش آموز دختر از شهرستان‌های کهگیلویه، چرام، لنده و دنا در سی سخت در حال برگزاری است.
فرمانده سپاه فتح استان در این اردو گفت: طرح شهید بهنام محمدی همزمان با سراسر کشور با هدف تربیت و شناسایی جوانان مومن و انقلابی مدارس استان برگزار می‌شود.
سردار خرم دل با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی، تربیتی، ورزشی و مهارتی در این اردوی چهار روزه، افزود: قریب به ۸۰۰ دانش آموز از سراسر استان به همت سازمان بسیج دانش آموزی در سه مرحله از این طرح شرکت کردند.
وی در پایان به ضرورت اجرای برنامه‌های فرهنگی برای نسل جوان گفت: اردو‌های بخش پسران نیز همزمان در شهرستان بویراحمد در حال برگزاری است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان نیز در این مراسم گفت: نسل جوان بزرگترین، موثرترین و مهم‌ترین افراد جامعه برای پیشرفت و تحول کشور است که نیازمند برنامه ریزی دقیق و به روز برای هدایت صحیح آن‌ها می‌باشد.
حجت الاسلام افتخاری افزود: دشمن با استفاده از تمامی ابزار و امکانات خود سعی در تخریب و از کاراندازی جوانان و نوجوانان کشور را دارد که همه دستگاه‌ها و مدیران در حوزه‌های فرهنگی باید تمام تلاش خود را برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان بکار ببرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید