۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:22
کد خبر : 9169817
۱۵:۱۹

۱۳۹۸/۰۶/۰۷

گردهمایی بزرگ مبلغان محرم در قم برگزار شد

گردهمایی بزرگ مبلغان محرم با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در قم برگزار شد.

گردهمایی بزرگ مبلغان محرم در قم برگزار شد

 
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، گردهمایی بزرگ مبلغان محرم در سالن غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت‌الاسلام روستا آزاد معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، طلاب و روحانیون و مبلغین در این مراسم حضور داشتند.

آیت‌الله رئیسی در این مراسم بابیان اینکه چگونه یک کارمند با حقوق پایین مالیات دریافت می‌شود، اما عده‌ای با درآمد‌های میلیونی و زیاد فرار مالیاتی دارند، گفت: پرونده کسانی که متصل به ثروت و قدرت هستند عادلانه و منصفانه رسیدگی می‌کنیم و به حرف‌ها و فریاد‌های اینکه این پرونده جناحی و سیاسی است توجه نخواهیم کرد.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم نیروی جوان عنوان کرد: جوانان آماده کار و فعال در عرصه‌های مختلف داریم، کشور در هر عرصه‌ای با اتکای به خدا و اعتماد به داشته‌های داخلی نه با چشم داشتن به قول‌های بی‌پایه و اساس دشمنان، عمل کرده بسیار موفق بوده است.

در این مراسم کلیپی درباره اهمیت تبلیغ و فعالیت مبلغان پخش شد و حاج عباس حیدر زاده نیز به مدیحه‌سرایی پرداخت.

۸۵۰۰ نفر از قم و حدود ۳۰۰۰ نفر از شعب دفتر تبلیغات اسلامی از شب اول محرم تا شب شهادت امام سجاد (ع) به مناطق مختلف تبلیغی اعزام می‌شوند و به برگزاری برنامه‌های متنوع مانند اقامه نماز جماعت اول وقت در ایام محرم، هدایت و تقویت مراسم عزاداری به‌ویژه ایام عاشورا و تاسوعا، جلوگیری از ترویج خرافات، توجه دادن و تبیین اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر می‌پردازند.

در پایان این مراسم از طلابی که در مناطق سیل‌زده حضور پیدا کرده و به مردم سیل زده کمک کردندتقدیر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید