۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
10:14
کد خبر : 9169979
۰۸:۰۵

۱۳۹۸/۰۶/۰۹
عضو فراکسیون امید:

برخوردِ بدون اغماض رئیسی با مفسدان جای تقدیر دارد

معصومه آقاپور علیشاهی گفت: ما از آقای رئیسی تشکر می‌کنیم که برخوردها را بدون اغماض انجام می‌دهد و این خوب است.

به گزارش خبرگزاری بسیج، معصومه آقاپور علیشاهی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما از آقای رئیسی تشکر می‌کنیم که برخوردها را بدون اغماض انجام می‌دهد و این خوب است.

وی افزود: مهم این است که بعد از برخوردها نتایج آن هم دیده شود نه اینکه آنقدر پرونده‌ها طولانی شود که دیگر در مجموع آثارش را نبینیم یعنی ارزش پولی ما به قدری کاهش پیدا کند که اینها رقمی این نباشد.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: به عنوان مثال رقم‌های بابک زنجانی دیگر برای ما رقمی نیست، این خیلی مهم است.

وی همچنین تصریح کرد: در رابطه با فساد، مواردی که بحث می‌شود باید دادگاه‌ها کاملا علنی برگزار شود و لاپوشانی نشود و شفافیت کامل وجود داشته باشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خاتمه خاطرنشان کرد: از طرفی هم باید بررسی‌ها حتماً با مستدلات کافی باشد چرا که اگر فضای کشور به سمت امنیتی شدن برود قاعدتاً جذب سرمایه گذاری خارجی کاهش پیدا کرده و همچنین خروج سرمایه بخش خصوصی افزایش می‌یابد لذا ما باید امنیت اقتصادی همراه با شفافیت داشته باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید