به گزارش خبرگزاری بسیج از دهاقان، حجت الاسلام و المسلمین رضایی استاد حوزه علمیه شهرستان دهاقان در مراسم عزاداری و سوگواری به مناسب شهادت حضرت امام حسین (ع) بیان کرد: حب دنیا و آرزوهای دور و دراز دنیایی ما را از مسیر شهدا دور می کند و ما می بایست غبطه بخوریم به حال این شهدای بزرگواری که در اوج عظمت و بزرگی از این دنیا کوچ کردند و به دیدار حق تعالی شتافتند و در نزد خداوند روزی داده می شوند.
وی گفت: افرادی جلوی آقا امام حسین (ع) ایستادند که خودشان از نزدیکان و خویشان امام حسین و جد بزرگوارشان امام علی (ع) بودند و یکی از درس های بزرگی که نهضت عاشورا به ما می دهد درس ایثار و از خودگذشتگی ، ثبات قدم ، دل کندن از دنیا و وصل شدن به حضرت حق است که می بایست این خصلت را در درون خودمان تقویت و رشد دهیم تا به ضلالت و گمراهی دچار نشویم.
حجت الاسلام رضایی اظهار داشت : بر طبق فرمایش امام خامنه ای مدظله العالی ملاک حال فعلی افراد است و خوشا به حال کسانی که از قطار انقلاب پیاده نمی شوند و تا آخر کار ثابت قدم و انقلابی و پیرو مکتب و نهضت عاشورایی می مانند.