۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:18
کد خبر : 9172412
۱۳:۵۸

۱۳۹۸/۰۶/۱۶
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک:

هر کجا افکار عاشورایی است دشمن از آنجا قطع امید می کند

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک:هر کجا افکار عاشورایی است دشمن از آنجا قطع امید می کند.

خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین محمدسهرابی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک در جوار شهیدگمنام شهرستان درجمع نیروهای نظامی شهرستان گفت: هر کجا افکار عاشورایی است دشمن از آنجا قطع امید می کند.

محمدسهرابی اظهارکرد، امروزدشمنان با تمام توان درصدد این هستندکه  مرام حسینی را در جامعه اسلامی کمرنگ کنند و همه باید مواظب این موضوع باشیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک ابرازداشت، این روحیه ی کربلایی وفرهنگ عاشواریی آن چیزی است که سالهای دفاع مقدس را برای ما رقم زد و در دوران متفاوت سبب پیروزی وسربلندی ما بود.

وی تصریح کرد، افکار عاشورایی یعنی از خودگذشتگی ومعامله با خدا، وبذل برای رضای الهی یعنی مبارزه با ظلم ، ایستادگی ومقاومت ،سقت گرفتن از یکدیگر در انجام فرامین ودستورات الهی و ولایت پذیری و از جان ومال خود گذشتن وآرزوی شهادت طلبی و هرکجا این افکار عاشورایی باشد دشمن از آنجا قطع امید می کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید