۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
04:42
کد خبر : 9174525
۱۱:۲۱

۱۳۹۸/۰۶/۲۵
قدیری ابیانه در دامغان:

مراقب باشید؛ کسانی که مردم را نامحرم آرای خود می‌دانند به مجلس نفرستید

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک در یادواره شهدای پایگاه بسیج شهید باهنر دامغان با اشاره به انتخابات اسفندماه سالجاری گفت: مراقب باشید؛ کسانی که از دادن اطلاعات مالی کشور به غربی‌ها در قالب FATF حمایت می‌کنند و مردم را در دانستنن آرای نمایندگانشان نامحرم می‌دانند، بار دیگر به مجلس نفرستید.
به گزارش خبرگزاری بسیج از دامغان، محمد حسن قدیری ابیانه در یادواره بزرگداشت یاد و خاطره ۴۰ شهید والامقام پایگاه مقاومت بسیج شهید باهنر دامغان که شب گذشته با حضور خانواده معظم شهدا، جانبازان وایثارگران، جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم ولایتمدار این شهرستان در مهدیه اعظم دامغان برگزار شد، اظهار داشت: شهدا اسوه‌های ماندگار تکلیف مداری بودند، آن‌ها به تبعیت از فرهنگ عاشورا، حقیقت طلبی و شهادت را برگزیدند و جاودان شدند.

این دیپلمات باتجربه ایرانی خاطرنشان کرد: اکثریت قاطع جانبازان و ایثارگران و آزادگان کشورمان کسانی هستند که در مسیر شهدا گام برداشتند و تکلیف خود را ادا کردند، شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس برای دفاع از دین و میهن و اطاعت از رهبر خود عازم جبهه شدند و به ما آموختند در هر شرایطی باید به تکلیف عمل کنیم، حال باید از خود بپرسیم تکلیف امروز ما چیست؟
کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به اینکه متأسفانه همچون دیگر اعصار تاریخ اسلام در انقلاب ما نیز عده‌ای که از مبارزان، رزمندگان و جانبازان بودند بعد از گذشت چند سال یا چند دهه از مسیر نهضت خارج شدند، افزود: حقوق‌های نجومی، اختلاس‌ها، حمایت از طرح‌ها و لوایح مورد نظر دشمن و ایستادن برخی چهره‌ها و سیاسیون به گونه‌های مختلف در برابر مواضع به حق رهبری نمونه‌های دیگری از خارج شدن این افراد از مسیر انقلاب و شهدا و مصالح ملت است.

قدیری ابیانه با اشاره به رسالت مهم نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و انتقاد از مخالفت بسیاری از نمایندگان مجلس با شفافیت آرای نمایندگان گفت: انتخابات اسفندماه سالجاری را در پیش داریم، مراقب باشید؛ کسانی که از دادن اطلاعات مالی کشور به غربی‌ها در قالب FATF حمایت می‌کنند و مردم را در دانستنن آرای نمایندگانشان نامحرم می‌دانند، بار دیگر به مجلس نفرستید، ببینید نماینده شهرتان در این گونه مسائل مهم چه عملکردی داشته است.

سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه از مهمترین وظایف ما این است که افراد صادق و ولایتمدار را به مجلس بفرستیم، خاطر نشان کرد: کسی که در تبلیغات انتخابات و قبل و بعد از آن میلیاردی هزینه می‌کند در حالی که کل حقوق یک نماینده مجلس در چهار سال قریب به ۳۰۰ میلیون تومان است؛ این فرد بی تردید وقتی راهی مجلس شود جزء رانت خوار‌ها می‌شود و بجای ایستادن در برابر فساد، حامی مفسدین و رانت خوار‌ها خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید