۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
18:24
کد خبر : 9174599
۱۵:۱۳

۱۳۹۸/۰۶/۲۵
نماینده ولی فقیه در استان:

بیش از 2000 طلبه در آذربایجان غربی مشغول تحصیل هستند

نماینده ولی فقیه در استان گفت: 2 هزار و 900 طلبه در استان مشغول تحصیل هستند.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی در آیین بازگشایی حوزه‌های علمیه آذربایجان‌غربی که ظهر امروز در ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: تبلیغ دین و هدایت مردم بزرگ‌ترین وظیفه روحانیت است، که این امر در سایه ارتباط وسیع با خداوند میسر می‌شود.

وی با بیان اینکه وظیفه تبلیغ دین و هدایت مردم بعد از اولیای الهی بر عهده روحانیت قرار گرفته است، پس باید با جدیت در این سمت و سو گام بردارند، تصریح کرد: علما و روحانیان وارث انبیای الهی بر روی زمین هستند، بنابراین مسوولیت خطیری را بر عهده گرفته‌اند.

این مسئول ادامه داد: علم‌اندوزی و مطالعه مستمر به‌ویژه در علوم دینی از جمله مواردی است، که همواره در احادیث و بیانات امامان (ع) و بزرگان دین آمده است، که مورد توجه پروردگار می‌باشد؛ پس باید همواره در این راستا اهتمام کرده و مناسب با مقتضیات روز علوم جدید را فرا گرفت، تا اینکه بتوان مطالب موردنیاز را به مخاطب منتقل کرد.

وی پاداش مطالعه و کسب علم را بیشتر از سال‌ها عبادت ذکر کرد و گفت: در این برهه از زمان باید همگی خود را مسلح به سلاح علم و دانش بکنیم و برای معرفت‌افزایی در جامعه نیز اهتمام بورزیم.

امام جمعه ارومیه ادامه داد: در حال حاضر ۲۴ مدرسه حوزه علمیه برادران و خواهران در آذربایجان‌غربی فعال است و بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ طلبه در آنها مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید