۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
12:29
کد خبر : 9176239
۱۱:۴۹

۱۳۹۸/۰۶/۳۰

کلنگ احداث یادمان ۲۲ شهید دورود بر زمین زده می‌شود/ بازسازی عملیات بیت‌المقدس ۴ در دورود

فرمانده سپاه ناحیه دورود گفت: هیئت مذهبی نیز برای بازسازی عملیات بیت‌المقدس ۴ اعلام آمادگی و بسیج اصناف شهرستان دورود برای برپایی ایستگاه صلواتی پای‌کار آمده‌است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سرهنگ پاسدار کریم  زینی‌وند در نشست خبری با خبرنگاران از همکاری گردان‌ها، حوزه‌ها، پایگاه‌های مقاومت بسیج از اقشار مختلف تخصصی بسیج، شورای اداری، سرپرست فرمانداری و بیش از 40اداره در بازسازی عملیات بیت‌المقدس 4 تقدیر کرد و اظهار داشت: حدود پنج کیلومتر زمین را مسطح کرده‌ایم که پنج کیلومتر زمین خاک‌ریز کانال نمایشگاه در آن احداث‌ و جایگاه تماشاچیان در آنجا تعبیه‌ شده‌است.

وی عنوان کرد: امسال رزمایش بازسازی عملیات بیت‌المقدس 4 با رویکرد کاملاً بومی برگزارمی‌شود و این‌یکی از نقاط قوت اجرای این رزمایش است ما ابتدا از استعداد جوانان دورود استفاده کردیم به‌جهت اینکه مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب فرمودند به جوانان اعتماد کنید علی‌رغم اینکه پیشنهادهای زیادی از سطح کشور برای اجرای این کار فرهنگی داشتیم ولی ابتدا موضوع را با جوانان و هنرمندان این شهر مطرح کرده‌ایم که با آغوش باز پذیرفتند.
وی با بیان اینکه در بازسازی عملیات بیت‌المقدس 4 در شهرستان دورود گوشه‌ای از زحمات رزمندگان در این عملیات، بازسازی و شبیه‌سازی می‌شود، بیان کرد: هم‌چنین تلفیق پیشکسوتان عرصه‌های جهاد و شهادت با جوانان را داریم که شاید به‌نوبهٔ خود در کشور و در استان بدیل نداشته‌است.
زینی‌وند گفت: صدای رزمنده دورودی که در شاخ شمیران مجروح‌شده در عملیات بیت‌المقدس 4 پخش می‌شود دقیقاً عین همان صدایی‌ست که از این فردی که مجروح‌شده را خواهید شنید.

وی افزود: هیئت مذهبی نیز برای بازسازی عملیات بیت‌المقدس 4 اعلام آمادگی و بسیج اصناف شهرستان دورود برای برپایی ایستگاه صلواتی پای‌کار آمده‌است.

فرمانده سپاه ناحیه دورود عنوان کرد: در ایام دفاع مقدس در روبه‌روی کارخانه سیمان درون پارک ساختمان پشتیبانی جنگ بعد ستاد پشتیبانی بوده‌است که ما در آنجا 22 شهید را تقدیم انقلاب کرده‌ایم.

وی بیان کرد: در دوران دفاع مقدس پیرزن 70 ساله تا کودک 10 ساله کار پشتیبانی جنگ مانند بسته‌بندی مواد غذایی و بسته‌بندی مواد پشتیبانی را  انجام می‌دادند، در آن زمان هواپیما به‌قصد هدف‌گذاری کارخانه وارد دورود می‌شود، اما بمب به ساختمان پشتیبانی اصابت‌کرده و امسال یادمان آنجا را به امید خدا کلنگ‌زنی خواهیم کرد.

زینی‌وند گفت: کلنگ احداث یادمان 22 شهید شهرستان دورود که در ساختمانی روبه‌روی کارخانه سیمان این شهرستان کار پشتیبانی جنگ را در دفاع مقدس انجام می‌دادند در هفته دفاع مقدس بر زمین زده خواهد شد و شرکت فولاد و چدن شهرستان دورود تمام هزینه‌های این یادمان را پذیرفتند، سال آینده این سازه را همان‌جا می‌سازند و تحویل این شهر خواهند داد.

برجسته‌سازی نقش کارخانه سیمان در دفاع مقدس

فرمانده سپاه ناحیه دورود از افتتاح یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد و یادمان شهدای شهر چالانچولان در هفته دفاع مقدس خبر داد و خاطرنشان کرد: یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد کار خوبی بوده که دکتر ترکیان رئیس این دانشگاه در زمان تصدی‌اش در این دانشگاه انجام‌داده و یادمان شهدای شهر چالانچولان به‌همت شهرداری و بنیاد شهید ساخته‌شده که هر دو یادمان در هفته دفاع مقدس افتتاح خواهند شد، هم‌چنین یادواره مادر شهید و 5 فرزند شهیدش در مسجد روستای چشمه سرنجه یا یکی از مساجد این شهرستان برگزار می‌شود.

زینی‌وند اظهار داشت: نقش کارخانه سیمان در هفته دفاع مقدس را باید برجسته کنیم برجستگی کارخانه سیمان نسبت به بقیه کارخانه‌ها در سطح کشور برتری از 2 جهت است، یکی اینکه این کارخانه بیش از 60 شهید در زمان جنگ دارد و یکی دیگر نقشی که کارخانه سیمان دورود در جنگ در پشتیبانی از جنگ داشته‌است.

وی افزود: کمتر از نقطه‌ای از جبهه‌ها بوده که سیمان کارخانه دورود آنجا نرفته باشد، در سنگرها از سازه‌های بتنی برای کارهای مهندسی سنگین در جنگ استفاده می‌شد، امسال در هفته دفاع مقدس یادمان شهدای کارخانه سیمان دورود نیز در کارخانه سیمان برگزار می‌شود.

 نمایش دستاوردهای اقتصادی و تولید

فرمانده سپاه ناحیه دورود به نام‌گذاری روز سوم هفته دفاع مقدس روز سه‌شنبه 2 مهرماه با عنوان «رونق تولید، حمایت مردم و خودباوری» اشاره کرد و عنوان کرد: رویکرد ما امسال بحث رونق اقتصادی‌ست ما دستاوردهای اقتصادی و تولید در این شهرستان در حوزه دفاعی به نمایش می‌گذاریم.

وی با بیان اینکه مجتمع صنایع زرهی بنی‌هاشم که الان در دورود است گام‌های بلندی را در راستای رونق اقتصادی برداشته و در نمایشگاه به دید مردم گذاشته می‌شود، بیان کرد: از تانک سازی، لاستیک هواپیما و قطعات ریزودرشتی که در این کارخانه در صنعت خودرویی دارد استفاده می‌شود و این‌ها را به کمک همکاران در صنایع زرهی بنی‌هاشم به‌نمایش می‌گذاریم.

زینی‌وند با اشاره به اینکه در زمان جنگ راه‌آهن استان لرستان پل ارتباطی مرکز کشور به جنوب بوده و نقش بسیار زیادی را در حوزه پشتیبانی در جنگ داشته‌است، گفت: تابه‌حال به این موضوع پرداخته‌نشده باید نقش راه‌آهن در جنگ و در هشت سال دفاع مقدس در منظر و مرای مردم قرار بگیرد.

فرمانده سپاه ناحیه دورود خاطرنشان کرد: الحمدالله استعدادهای خوبی در بحث هنرهای ادبی در این شهرستان وجود دارد که در هفته دفاع مقدس یک روز جلسه‌ای برای بحث ادبیات جنگ و محفل شعر برگزار خواهد شد.

زینی‌وند اظهار داشت: شهرستان دورود قریب به 640 شهید دارد، نسبت به جمعیت شهر دورود در جنگ تحمیلی تعداد شهر کاملاً قابل‌ملاحظه است و ما وظیفه‌داریم که در هفته دفاع مقدس به‌نحو احسن و اکمل از خانواده معظم شهدا تجلیل کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید