۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
23:51
کد خبر : 9177787
۱۷:۱۶

۱۳۹۸/۰۷/۰۲
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرلنگه:

هشت سال دفاع مقدس سند مقاومت مردم ما می‌باشد

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بندرلنگه گفت: امروز دشمنان ما به این نتیجه رسیدند که ملت ما ملتی نیستند که تن به ذلت بدهند و این امر را در هشت سال دفاع از خاک خود نشان دادند.
به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید استان هرمزگان، دکتر محمود صباحی زاده ضمن تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس اظهار داشت : در این برهه هر روز باید در حال دفاع باشیم زیرا دشمن از هر روزنه‌ای برای ضربه زدن استفاده می‌کند.
 
هشت سال دفاع مقدس سند مقاومت مردم ما می‌باشد

وی تصریح کرد: دشمنان ما به این نتیجه رسیدند که باید با مردم ایران‌زمین با احترام صحبت کنند و زبان زور در فرهنگ کشور ما جایی ندارد. زیرا در مقابل هر زورگویی ایستادگی خواهیم کرد.

مسئول بسیج اساتید  دانشگاه آزاد اسلامی بندرلنگه تاکید کرد: وظیفه همه ما حفظ خون شهدا و حفاظت از ارزش‌های اسلامی و یادگاران دفاع مقدس می‌باشد.

صباحی‌زاده مسؤلیت دانشگاهیان و اساتید بسیجی در اشاعه فرهنگ مقاومت را سنگین دانست و خواستار توجه بیشتر دانشگاهیان بر حفظ و ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار در جامعه شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید