به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج؛ همزمان با چهارمین روز از هفته دفاع مقدس، جمعی از پاسداران سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان با آیت الله خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان زنجان دیدار و گفت و گو کردند.
در این دیدار آیت الله خاتمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: حضور خوب مردم از ویژگی های رژه نیروهای مسلح امسال با وجود تبلیغات منفی دشمنان و حوادث سال گذشته در اهواز بود.
وی با اشاره به افزایش اهمیت آموزش سربازان در زنجان، گفت: تربیت اعتقادی،سبک زندگی و مهارت های فنی برای سربازان ضروری است که در زنجان به این موضوع توجه خوبی شده است.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با بیان اینکه به حول و قوه پروردگار در دوران دفاع مقدس انسجام خوبی بین نیروهای نظامی و انتظامی بود که بعد از آن کمرنگ شد، افزود: اما در حال حاضر این انسجام پر رنگ تر شده است و در مسئولان بیشتر دیده می شود.
آیت الله خاتمی بیان داشت: پایین بودن آستانه تحمل مردم یکی از آفت های اجتماعی استان زنجان است که خیلی سریع دعوا شروع می شود و زنجان در رده های بالایی قرار دارد.
امام جمعه زنجان در ادامه بیان داشت: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند: "هر وقت به قرآن و دستورات و انقلابی عمل کردیم، موفق بوده ایم.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه نابسامانی اقتصادی و اجتماعی در جامعه وجود دارد اما باید نسبت به حل این نابسامانی ها تلاش شود، افزود: در جنگ وقتی شیمیایی می زدند ما هم می توانستیم مقابله به مثل کنیم، اما تربیت اعتقادی ما اجازه چنین کاری را نمی داد.
وی با اشاره به اینکه ما آغازگر جنگ نبودیم، افزود: در دوران دفاع مقدس توصیه های رسول الله به یاران خود در جنگ را بنا قرار دادیم.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان خاطرنشان کرد: تجهیزات ایران در برابر دشمن در دوران دفاع مقدس بسیار کم و قابل مقایسه نبود اما نیروی ایمان رزمندگان موجب پیروزی شد.
آیت الله خاتمی با بیان اینکه دوران دفاع مقدس که هشت سال بود باید 800 سال سرپا نگه داشته شود،افزود: باید اقدامات انجام شده از سوی دشمن به نسل جدید بازگو شود.
وی یادآور شد: اگر امروز دشمن دست و پا می زند به خاطر قدرت ما است،اگر امید به پیروزی داشتند، انقدر تلاش نمی کردند.
آیت الله خاتمی افزود:اقتدار نظام اسلامی عامل بازدارندگی است و تا زمانی که این اقتدار وجود دارد دشمن نمی تواند به اهداف خود برسد.