به گزارش خبرگزاری بسیج از پیرانشهر، فرمانده سپاه این شهرستان سرهنگ پاسدار قاسم نصیری در آئین افتتاح دو واحد مسکونی مددجویی در روستای ترکش واقع در بخش مرکزی، اظهار کرد: طبق توافق سازمان بسیج مستضعفین و کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور از شهریور سال گذشته آغاز شده و پیرو همین توافقات ساخت ۲۵ واحد مسکونی مددجویی به همت سپاه پیرانشهر و همکاری کمیته امداد امام (ره) در شهرستان نیز آغاز شده است، که ۱۵ واحد آن تا هم اکنون به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: برای ساخت این واحد مسکونی و سایر واحدهای افتتاح شده۵۰۰ میلیون ریال به همراه نیروی انسانی توسط سپاه پاسداران، ۵۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه کمیته امداد امام (ره) و ۵۰ الی ۱۰ میلیون ریال آورده شخصی مددجو هزینه شده است.
این مسوول عنوان کرد: سپاه برنامههای متعددی در حوزه محرومیت زدایی در شهرستان طراحی کرده است، که به یاری خداوند و در آیندهای نه چندان دور از آنها نیز بهربرداری خواهد شد.
انتهای پیام