۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
10:40
کد خبر : 9179799
۱۰:۳۴

۱۳۹۸/۰۷/۰۷

مسابقه تیراندازی دراداره آموزش شهرستان قرچک برگزار شد

به مناسبت هفته دفاع مقدس مسابقه تیراندازی ویژه فرهنگیان اداره آموزش وپرورش شهرستان قرچک برگزار شد.

به گزارش سپاه خبر  خبرگزاری بسیج،مسابقه تیراندازی  ویژه  فرهنگیان به همت حوزه دانش آموزی وکانون بسیج شهدای فرهنگیان برگزار شد.

خانم حق پرست سرپرست کانون شهدای فرهنگیان قرچک اظهار داشت: تیراندازی یکی از رشته های اصیل ایرانی است که در دین مقدس اسلام نیز تأکیدات بسیاری بر روی آن شده است.

وی گفت: تیراندازی ورزشی مفرح و جذاب است که متأسفانه علی رغم تأکیدات و سفارشات بسیار همچنان در کشور ما محجور مانده و آن طور که باید و شاید به این رشته ورزشی پرداخته نشده است.

حق پرست با بیان حدیثی از پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: "الا انّ عزّ و جل ّ لیدخل بالسّهم الواحد  الثّلاثة الجنة، عامل الخشبة و القوی به فی سبیل الله، و الرّامی به فی سبیل الله؛ به واسطه یک تیر، سه نفر بهشتی می شوند.

آگاه باشید! خدای عزّ و جل به واسطه یک چوبه تیر، سه نفر [یا سه گروه] را به بهشت وارد می کند: سازنده چوبه تیر، و مسابقه دهنده [یا تقویت کننده و تیزکننده] آن را که در راه خدا این کار را انجام داده، و تیراندازی را که به وسیله آن، در راه خدا تیراندازی می کند.

درحاشیه این مراسم به 4نفر اول هدایایی تقدیم شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید